Facebook Instagram Youtube

Segítőket keresünk forgalomszámláláshoz!

2007.04.25
Komoly problémát jelent, hogy nem állnak rendelkezésünkre pontos, szakszerűen felmért számszerűsíthető adatok a budapesti kerékpárosok számáról, a forgalom nagyságáról. Ezt a hiányosságot szeretnénk pótolni egy forgalomszámláló akció szervezésével. Egyelőre csak egy helyszínen, de siker esetén az akció természetesen megismételhető és kibővíthető. Ezen kívül el szeretnénk érni azt is, hogy a hamarosan felújítandó Margit-hídon használható, jó minőségű kerékpárút épüljön. Ha van egy kis szabadidőd és lenne kedved segíteni felmérni hogy hányan is vagyunk valójában, jelentkezz az acspeter@mail.datanet.hu címen, a telefonszámodat is mellékelve.

Komoly problémát jelent, hogy nem állnak rendelkezésünkre pontos, szakszerűen felmért számszerűsíthető adatok a budapesti kerékpárosok számáról, a forgalom nagyságáról. Ezt a hiányosságot szeretnénk pótolni egy forgalomszámláló akció szervezésével. Egyelőre csak egy helyszínen, de siker esetén az akció természetesen megismételhető és kibővíthető.

Ezen kívül el szeretnénk érni azt is, hogy a hamarosan felújítandó Margit-hídon használható, jó minőségű kerékpárút épüljön.

Ha van egy kis szabadidőd és lenne kedved segíteni felmérni hogy hányan is vagyunk valójában, jelentkezz az acspeter@mail.datanet.hu címen, a telefonszámodat is mellékelve.

A sorozatos rossz idő miatt az alábbi időpontokra lett kitűzve a számlálás:

Május 19 szombat 9-12h
Május 19 szombat 15-18h
Május 26 szombat 9-12h
Május 26 szombat 15-18h

Ha valamelyik időpontban ráérsz és segítenél, várjuk jelentkezésedet!