Facebook Instagram Youtube

Sikeres Autómentes nap

2007.09.24
Szeptember 22-én, múlt szombaton ismét sikeres rendezvényt szerveztünk az Andrássy úton. Ebben sokan segítettek, az előkészítésben, a lebonyolításban, szállításban, a helyszínen, ketten még a CM vonulásról is lemondtak, szegények a táborbontással foglakoztak estig. MINDENKINEK NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A SOK MUNKÁT, LELKESEDÉST! Bemutatkozott a www.hunbike.hu turisztikai honlapunk, látogasátok, töltsétek fel túráítokat.Elindítottuk útjára a kerékpár múzeumot, Roskó Gábor gyűjtő tagunk anyagából, állandó helyet keresünk, erre hívtuk fel a figyelmet e kis bemutatóval.

Szeptember 22-én, múlt szombaton ismét sikeres rendezvényt szerveztünk az Andrássy úton.

Ebben sokan segítettek, az előkészítésben, a lebonyolításban, szállításban, a helyszínen, ketten még a CM vonulásról is lemondtak, szegények a táborbontással foglakoztak estig. MINDENKINEK NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A SOK MUNKÁT, LELKESEDÉST!

Bemutatkozott a www.hunbike.hu turisztikai honlapunk, látogasátok, töltsétek fel túráítokat.

Elindítottuk útjára a kerékpár múzeumot, Roskó Gábor gyűjtő tagunk anyagából, állandó helyet keresünk, erre hívtuk fel a figyelmet e kis bemutatóval.

Volt információs sátrunk, be is léptek kb. huszan (még nem végleges)

És volt fórum folyamatosan, ahol vendégül láttuk Dancs Gábort, Hagyó Miklóst és csapatát (Fővárosi Önkormányzat), Bodor Ádámot (GKM), Hegyi Gyulát (Eu parlament)és Lukács Andrást (LMCs). Nekik is köszönjük, hogy eljöttek meghívásunkra, és megosztották velünk a kerékpározással kapcsolatos gondolataikat!

Készült sok fotó, néhányat az alábbi linkre kattintva lehet nézni.

http://picasaweb.google.hu/Laszlo.Janos.fotoi/AutMentesNap2007