Facebook Instagram Youtube

Sikeres részvétel a Duna menti kerékpáros konferencián

2007.10.29
Véget ért az első Duna menti kerékpárturisztikai konferencia. Hazánkat a Magyar Turizmus Zrt. részéről Kleininger Pál, az MK részéről pedig Ács Péter képviselte. A konferencia során hasznos információkat és tapasztalatokat gyűjtöttünk a németországi és ausztriai kerékpáros turizmus legfrissebb mutatószámairól, a kerékpárutak fejlesztéséről, minőségi követelményeiről, valamint a többi Duna menti országban zajló fejlesztésekről. Mind a hazai EuroVelo fejlesztésekkel kapcsolatos, mind a Hunbike rendszert ismertető előadásunk nagy érdeklődés mellett zajlott, és pozitív visszhangot hagyott maga után. Megbizonyosodhattunk arról is, hogy fejlesztéseink jó úton haladnak.

Véget ért az első Duna menti kerékpárturisztikai konferencia. Hazánkat a Magyar Turizmus Zrt. részéről Kleininger Pál, az MK részéről pedig Ács Péter képviselte.

A konferencia során hasznos információkat és tapasztalatokat gyűjtöttünk a németországi és ausztriai kerékpáros turizmus legfrissebb mutatószámairól, a kerékpárutak fejlesztéséről, minőségi követelményeiről, valamint a többi Duna menti országban zajló fejlesztésekről.

Mind a hazai EuroVelo fejlesztésekkel kapcsolatos, mind a Hunbike rendszert ismertető előadásunk nagy érdeklődés mellett zajlott, és pozitív visszhangot hagyott maga után. Megbizonyosodhattunk arról is, hogy fejlesztéseink jó úton haladnak.

Remélhetőleg hosszútávú és gyümölcsöző kapcsolatokat alakítottunk ki minden részt vevő ország szakembereivel és szervezeteivel.