Facebook Instagram Youtube

Sikeresen lezajlott a Rendkívüli Közgyűlés, részben új vezetést választottunk

2007.10.02
Szeptember 29-én, szombaton délután lezajlott a Közgygűlés, amely fontos kérdésekről volt hivatott dönteni.Túl sokan nem voltunk (így elég volt a pogácsa is), de megjelent szép számmal nem-klubtag bicajos is.Elhangzottak a beszámolók, az Elnöké és a vezetés leköszönő tagjaié (Lorsschy Andás, Tóth Judit, Oláh György elnökségi tagok, Bodor Ádám, Csikai Mari EB tagok). Ezután sokan szóltak arról, ők hogyan látják a klub munkáját. Volt olyan hozzászóló, aki azt javasolta, szűkítse a klub a tevékenységét főleg az érdekvédelemre, ne foglakozzon olyan dolgokal, amire nincs kapacitása. Volt, aki azt kérdezte, mi a garancia arra, hogy máskor nem keletkeznek olyan konfliktusok a szervezet vezetésében, ami esetleg akadályozza már a munkát.A jelen lévő területi csoportok közül három, a Dél-budai , az Újpesti és a Pécsi ismertette röviden, mit végeztek az elmúlt időben. Ugyancsak beszámolt az eddigi munkájáról a Közlekedési Munkacsport. Ezután tértünk rá a személyi kérdésekre: az elnök bemutatta kétjelöltjét: Feövenyessy Krisztát, aki a kommunikációs feladatokat végezné, és Ács Pétert, aki a turizmusért lenne felelős, ha megválasztanánk. Mindketten bemutatkoztak egy rövid prezentációval.A tagság több jelöltet is javasolt az Elnökségbe és az Ellenőrző Bizottságba. Elhangzott olyan javaslat, hogy legyen az Elnökségben valaki, akinek az a dolga, hogy a tagság felé közvetlen kacsolatot alakítson ki, hogy megszünjék a mai rossz állapot, amikor a tagság rendre nem tudta, mi történik a vezetés táján. A közgyűlés ezt a javaslatot elfogadta, és megszavazta, hogy az Elnökség létszma ötről hatra nőjön.Felmerült a felszólalások során, hogy a mostani vezetőség csak a következő Közgyűlésig kapjon bizalmat, addig bizonyítsa, hogy alkalmas a munkára, hatékonyan tudnak együtt dolgozni. A Közgyűlés ezt a javaslatot is elfogadta.

Szeptember 29-én, szombaton délután lezajlott a Közgygűlés, amely fontos kérdésekről volt hivatott dönteni.
Túl sokan nem voltunk (így elég volt a pogácsa is), de megjelent szép számmal nem-klubtag bicajos is.
Elhangzottak a beszámolók, az Elnöké és a vezetés leköszönő tagjaié (Lorsschy Andás, Tóth Judit, Oláh György elnökségi tagok, Bodor Ádám, Csikai Mari EB tagok). Ezután sokan szóltak arról, ők hogyan látják a klub munkáját. Volt olyan hozzászóló, aki azt javasolta, szűkítse a klub a tevékenységét főleg az érdekvédelemre, ne foglakozzon olyan dolgokal, amire nincs kapacitása.
Volt, aki azt kérdezte, mi a garancia arra, hogy máskor nem keletkeznek olyan konfliktusok a szervezet vezetésében, ami esetleg akadályozza már a munkát.
A jelen lévő területi csoportok közül három, a Dél-budai , az Újpesti és a Pécsi ismertette röviden, mit végeztek az elmúlt időben. Ugyancsak beszámolt az eddigi munkájáról a Közlekedési Munkacsport. Ezután tértünk rá a személyi kérdésekre: az elnök bemutatta két
jelöltjét: Feövenyessy Krisztát, aki a kommunikációs feladatokat végezné, és Ács Pétert, aki a turizmusért lenne felelős, ha megválasztanánk. Mindketten bemutatkoztak egy rövid prezentációval.
A tagság több jelöltet is javasolt az Elnökségbe és az Ellenőrző Bizottságba. Elhangzott olyan javaslat, hogy legyen az Elnökségben valaki, akinek az a dolga, hogy a tagság felé közvetlen kacsolatot alakítson ki, hogy megszünjék a mai rossz állapot, amikor a tagság rendre nem tudta, mi történik a vezetés táján. A közgyűlés ezt a javaslatot elfogadta, és megszavazta, hogy az Elnökség létszma ötről hatra nőjön.
Felmerült a felszólalások során, hogy a mostani vezetőség csak a következő Közgyűlésig kapjon bizalmat, addig bizonyítsa, hogy alkalmas a munkára, hatékonyan tudnak együtt dolgozni. A Közgyűlés ezt a javaslatot is elfogadta.

Ezután került sor a szavazásra. Eredményeként az alábbi tagjaink kerültek az Elnökségbe:
László János Elnök és Markovits Gábor pénzügyekért felelős tag maradt a régi Elnökségből. Éder Mihály, Ács Péter, Feövenyessy Krisztína és Szász Andrej újonnan megválasztott tagok.

Az ellenőrző bizotság új tagjai:
Dukai Nagy Gergő, Terpó Mátyás és Tőkés Kinga.