Facebook Instagram Youtube

Sportkártya

2010.04.09
A Sportkártya forgalmazója a TEAM Rekreáció Kft. a kezdetektől fogva BAM! résztvevő. Régóta terveztük, hogy ne csak résztvevői legyünk a programnak, hanem a magunk módján segítséget is tudjunk nyújtani ennek az egyedülálló kezdeményezésnek. Új termékünk a Sportkártya adta meg végül azt a lendületet, hogy beálljunk a BAM! mögé.A BAM! résztvevői között kisorsolunk 10 db Sportkártyát, illetve a nagy-, és középvállalatok csapatai között kisorsolunk 15-15 Sportkártyát.

A Sportkártya forgalmazója a TEAM Rekreáció Kft. a kezdetektől fogva BAM! résztvevő. Régóta terveztük, hogy ne csak résztvevői legyünk a programnak, hanem a magunk módján segítséget is tudjunk nyújtani ennek az egyedülálló kezdeményezésnek. Új termékünk a Sportkártya adta meg végül azt a lendületet, hogy beálljunk a BAM! mögé.

A BAM! résztvevői között kisorsolunk 10 db Sportkártyát, illetve a nagy-, és középvállalatok csapatai között kisorsolunk 15-15 Sportkártyát.

Kiemelt célunk a mozgásszegény életmód elleni küzdelem. A Sportkártya nyereménnyel plussz motivációt kívánunk teremteni a résztvevőknek a minden napos kerékpározáshoz, testmozgáshoz.

Mi is a Sportkártya?
1 kártya
5 sportág
több mint 25 város
több mint 50 helyszín


Korlátlan sportolási lehetőséget nyújtó szolgáltatás. A Sportkártya nem csak egy szimpla bérlet, több annál, hisz fitness-wellness termekben, uszodákban, futópályákon és mászótermekben is felhasználhatja.

Lenne még kérdése?
Keresse fel weboldalunkat:
www.sportkartya.eu