Facebook Instagram Youtube

START KLUB kártyával szombaton ingyenes, egyébként pedig 25%-kal olcsóbb a kerékpárszállítás

START KLUB kártyával szombaton ingyenes, egyébként pedig 25%-kal olcsóbb a kerékpárszállítás
2014.08.05
Cimkék: mav_hirek, MÁV
Ha van START KLUB kártyád, 25%-os kedvezményt kaphatsz a kerékpárjegy árából, illetve szombaton ingyenesen utazhat a bringád.
 
 
Az alábbi kártyák birtokosai vehetik igénybe:
- START Klub 50% kártya
- START Klub Bónusz kártya
- START Klub Prémium kártya
- START Klub VIP kártya
- START Klub Társkártya

A 25%-os kedvezményes kerékpárjegy a pénztárakban és az interneten váltható meg, a jegykiadó automatákból azonban nem.(Az ajánlat visszavonásig érvényes.)

Az ingyenes kerékpárszállításhoz díjmentes kerékpárjegyet kell váltani. A díjmentesség nem vonatkozik a kötelező kerékpárhely biztosítással közlekedő vonatokon a kerékpárhely díjára.A kedvezmény kizárólag szombati napon vehető igénybe (munkanap áthelyezéstől függetlenül) 0:00 órától 24:00 óráig.

***

További bringás hírek:
- a Kerékpárosklub további MÁV-START-tal kapcsolatos hírei itt olvashatóak.
- a MÁV-START oldalán

 

 

Kapcsolódó hírek

Együttműködik a MÁV-START és a Magyar Kerékpárosklub

Megállapodást kötött a MÁV-START és a Magyar Kerékpárosklub, mert megfigyelhető, hogy a koronavírus-járvány a kerékpározásra érezhetően pozitívan hatott, a biciklivel közlekedők aránya folyamatosan növekszik, és egyre többen élnek a vonaton történő kerékpárszállítás lehetőségével.

2020.11.17 |  aron
Az EU tagállamok energia- és klímatervei figyelmen kívül hagyják a kerékpározást

Az EU 2030-as energia és klímapolitikájának kialakítása érdekében a tagállamoknak nemzeti energia- és klímapolitikai terveket kellett készíteniük. A 28 uniós tagállam tervei nem számolnak kellő hangsúllyal a kerékpározással, mint a közlekedési szektor szén-dioxid kibocsátás csökkentésének egyik eszközével – állapította meg az Európai Kerékpáros Szövetség elemzése. Magyarország energia- és klímatervében meg sem említik a kerékpározást, ezért az anyag elégtelen osztályzatot kapott. Azért év végéig még behozhatjuk a lemaradást.

2019.08.27 |  aron
Így fejleszthetné Budapest a kerékpáros és vasúti közlekedés kapcsolatait

Májusban lehetett kommentálni Budapest készülő Vasúti Stratégiáját, ami a közeljövő fejlesztéseit alapozná meg. A Kerékpárosklub a biciklis és vasúti közlekedés hatékonyabb mixelésére tett javaslatokat, aminek köszönhetően nőhet a vonattal közlekedők és csökkenhet az autóval megtett utak száma.

2019.07.02 |  aron