Facebook Instagram Youtube

Tagdíjbefizetés esedékes

2008.01.10
Kedves Tagtársunk! Sokunknak esedékessé válik mostanában, hogy befizesse a 2008-ra érvényes tagsági díját. A díj nem változott, továbbra is 5000 Ft, ami tartalmazza a biztosítást is. Ennek folyamatosságához szükséges, hogy időben jelezni tudjuk a biztosító felé a tagsági viszony érvényességét 2008-ra.Mindenki e mailen kap értesítést (csak akkor ha az adatainál érvényes cím van megadva, ha nem, javítsa!) arról, hogy esedékessé válik a befizetés.Bankszámlaszámunk: 11742001-20048343 Szolgáltatásaink ebben az évben is szaporodnak: rövidesen megállapodunk a MÁV START illetékeseivel, mekkora kedvezményt kapunk vasúti utazáshoz, és legkésőbb áprilisban megjelenik a honlapunkon is a - tagjainknak kedvezményt nyújtó - szolgáltatói hálózat listája is. Továbbra is számítunk rád tagjaink között!

Kedves Tagtársunk!

Sokunknak esedékessé válik mostanában, hogy befizesse a 2008-ra érvényes tagsági díját.

A díj nem változott, továbbra is 5000 Ft, ami tartalmazza a biztosítást is. Ennek folyamatosságához szükséges, hogy időben jelezni tudjuk a biztosító felé a tagsági viszony érvényességét 2008-ra.

Mindenki e mailen kap értesítést (csak akkor ha az adatainál érvényes cím van megadva, ha nem, javítsa!) arról, hogy esedékessé válik a befizetés.

Bankszámlaszámunk: 11742001-20048343


Szolgáltatásaink ebben az évben is szaporodnak: rövidesen megállapodunk a MÁV START illetékeseivel, mekkora kedvezményt kapunk vasúti utazáshoz, és legkésőbb áprilisban megjelenik a honlapunkon is a - tagjainknak kedvezményt nyújtó - szolgáltatói hálózat listája is.

Továbbra is számítunk rád tagjaink között!