Facebook Instagram Youtube

Tagkártyák postázva

2008.03.08
A mai napon (március 8) minden tagunknak, akik nem a személyes átvátelt kérték, postára adtul az új tagkártyát, és vele egy boritékban a közgyűlési meghívót.A régi kártyára a továbbiakban nincs szükség, az úja használjátok, ezt fogadja el a MÁV Start és a GYESEV összes pénztára, és ez igazol az EDC kedvezmények igénybe vétellénél is.

A mai napon (március 8) minden tagunknak, akik nem a személyes átvátelt kérték, postára adtul az új tagkártyát, és vele egy boritékban a közgyűlési meghívót.

A régi kártyára a továbbiakban nincs szükség, az úja használjátok, ezt fogadja el a MÁV Start és a GYESEV összes pénztára, és ez igazol az EDC kedvezmények igénybe vétellénél is.

Vannak, akik érvényesítő matrica nélkül kapják a kártyájukat. Nekik már lejárt a tagságuk, mert nem fizettek tagdíjat több, mint 13 hónap óta, vagy az utóbbi pár hétben fizették azt be. Mindenki folyamatosan kapja postán az matricát, néhány héttel a befizetés után, következő adag nyomtatása pl. a jövő héten lesz, ekkor a február 20 óta beérkezet tagdíjak tulajdonosainak kártyái (ha új tagok) vagy matricái (ha régi tagok, és már van kártyájuk) készülnek el.

Sok örömet a kártyához, és ne feledjétek, közgyűlés !