Facebook Instagram Youtube

Tanút keresek

2006.12.08
Forrás: magwas Ma (2006.12.06) reggel kilenc-fél tíz magasságában a Krisztina körúton egy Renault Espace kis híján elütött (ha nem rántom félre a kormányt, akkor sikerül is neki). Ha esetleg láttad az esetet, vagy ismersz valakit, aki látta, hívjál. 20/3547513 Persze, letörtem a tükrét. Míg vártuk a rendőröket, négyszer mondta, hogy szabálytalanul közlekedtem, négyszer kezdtem el neki megmagyarázni, hogy miért szabályos, ahogyan közlekedtem, erre négyszer mondta azt, hogy nem érdekli. Azt sem fogta fel, hogy azért mert úgy gondolja, hogy szabálytalanul mentem, az nem elegendő ok arra, hogy megpróbáljon megölni. A szaros tükréért mindenképpen kártérítést akart. Én meg négy órát ültem a rendőrségen a fogdában, ujjlenyomatot vettek tőlem, és megvádoltak rongálással. Amikor felmerült az esélye, hogy esetleg nem éri el a határértéket a kárérték, akkor gyorsan megvádoltak garázdasággal is;) (Utóbbi az MK ügyvédje szerint nem áll meg, mert nem ordítottam tükörtörés közben)

Forrás: magwas

Ma (2006.12.06) reggel kilenc-fél tíz magasságában a Krisztina körúton egy Renault Espace kis híján elütött (ha nem rántom félre a kormányt, akkor sikerül is neki). Ha esetleg láttad az esetet, vagy ismersz valakit, aki látta, hívjál. 20/3547513

Persze, letörtem a tükrét. Míg vártuk a rendőröket, négyszer mondta, hogy szabálytalanul közlekedtem, négyszer kezdtem el neki megmagyarázni, hogy miért szabályos, ahogyan közlekedtem, erre négyszer mondta azt, hogy nem érdekli. Azt sem fogta fel, hogy azért mert úgy gondolja, hogy szabálytalanul mentem, az nem elegendő ok arra, hogy megpróbáljon megölni. A szaros tükréért mindenképpen kártérítést akart. Én meg négy órát ültem a rendőrségen a fogdában, ujjlenyomatot vettek tőlem, és megvádoltak rongálással. Amikor felmerült az esélye, hogy esetleg nem éri el a határértéket a kárérték, akkor gyorsan megvádoltak garázdasággal is;) (Utóbbi az MK ügyvédje szerint nem áll meg, mert nem ordítottam tükörtörés közben)
Félreértés ne essék, valóban rongálást követtem el, a következményeknek állok elébe. Viszont ha nem találok tanút, az autós megússza még egy kis szabálysértési ügy nélkül is (a rongálás - ha a kárösszeg elegendő hozzá - vétség, vagyis BTK-s), nekem meg sérti az arányérzékemet a dolog. Végülis ő a testi épségemet veszélyeztette, nekem meg eszembe sem jutott, hogy akár egy ujjal is hozzá érjek, meg a rendőröket is megvártam (ez volt a hiba?). Ha én megérdemlem ezt a szopást, akkor ő duplán megérdemli.
Ez most komoly dolog, olyat keresek, aki _tényleg_ látta, és hajlandó tanúskodni.
És köszi a Leenek , hogy rámcsörgött, hogy kell-e segítség, amikor látta, hogy ott ülök az út szélén, meg annak a bringásnak, aki odajött érdeklődni, amikor a rendőr kísérgetett, meg persze László Jánosnak, hogy van az MK-nak ügyvédje, akire lehet számítani.