Facebook Instagram Youtube

Tavaszi Bam! nyeremények

Tavaszi Bam! nyeremények
2012.04.27
A tavalyi Bam! minimál után örömmel mutatjuk be nektek a tavaszi kampány nyereményeit. Idén is érdemes rögzíteni a tekeréseiteket a közleknaplóban, mert ezzel esélyessé váltok a számos egyéni és csoportos nyereményre: kerékpárok, kiegészítők, wellness hétvégék, kirándulások..Az egyéni teljesítők között - vagyis akik legalább nyolcszor tekertek a munkába, és ezt rögzítették is a közlekedési naplójukba, a következő irigylésre méltó nyereményeket sorsoljuk ki:

A tavalyi Bam! minimál után örömmel mutatjuk be nektek a tavaszi kampány nyereményeit. Idén is érdemes rögzíteni a tekeréseiteket a közleknaplóban, mert ezzel esélyessé váltok a számos egyéni és csoportos nyereményre: kerékpárok, kiegészítők, wellness hétvégék, kirándulások..

Az egyéni teljesítők között - vagyis akik legalább nyolcszor tekertek a munkába, és ezt rögzítették is a közlekedési naplójukba, a következő irigylésre méltó nyereményeket sorsoljuk ki:

Az egyéni teljesítők közül azokat, akik szoknyában, öltönyben vagy gyerekkel tekertek, esetleg megáztak munkába bringázás közben, netán defektet is kaptak - és persze ezt jelölték is a közleknaplójukban -, külön ajándékokkal jutalmazzuk. Közöttük kisorsolunk:

A leginkább kerékpárosbarát vállalalt (külön számítjuk a nano-, mikro, kis-, közép- és nagyvállalatokat, beleértve az egyetemi karokat - tehát ahol a dolgozók vagy hallgatók a legnagyobb arányban bringáznak - jutalma:

  • egy-egy háromdarabos P vagy U támasz (telepítés nékül), amihez jár egy-egy öltözőszekrény is;
  • ezen felül ezek a cégek megjutalmazhatják legeredményesebb csapatuk tagjait egy-egy egyedi BringABag táskával (több eredményes csapat esetén a nyertes csapatot ki is sorsolhatják).

A résztvevő nagy-, közép-, és kisvállalatok között további nyereményeket sorsolunk ki:

  • válallati kategóriánként egy-egy cég megjutalmazhatja legjobb vagy legszerencsésebb csapata tagjait a Sisakhuzat esővédő találmányaival;
  • a szilvásváradi Kalandparkba kötélpályás jegyet vállalati kategóriánként max. 5 fő részére: csapatépítés a legjobb Bam! csapatoknak!

Hajrá bringás munkahelyek!

Az iskolák közötti versenyben az a suli és osztály, ahol a legnagyobb arányban járnak bicajjal a tanulók 30-30 db mókás és egyszer s mint praktikus sisakhuzatot nyer.

A tanulók közül, akik legalább nyolcszor bringáztak a suliba - és ezt a közlekedési naplójukba is rögzítették - egy-egy szerencsés Merida Freeway 9100 kerékpárt (női verzióban is), Merida fejvédőt és Bikefun U-lakatot kap ajándékba.

A MÁV-START Zrt. azok között, akik legalább hét alkalommal bejelölik az akció honlapján a vonat+kerékpár funkciót, bármely belföldi viszonylatra két személy részére szóló 2. osztályú, kerékpárjegyet is tartalmazó, menettérti menetjegyet, illetve egy ajándékcsomagot sorsol ki.

A nyereményekről bővebben:

Merida Freeway - teljesen felszerelve

A Freeway a Merida minden extrával ellátott túra, városi bringái. Sárvédő, kitámasztó, világítás, olyan kellékek, melyek a gondtalan, kényelmes bringázást szolgálják. Hasznos társ városban, de még hasznosabb egy nagyobb kiránduláson, többnapos túrán.  Alacsony átlépési magasságú városi bringák kiválóak munkába járni, városban ügyeket intézni, piacon bevásárolni, vagy egyszerűen csak kényelmesen utazni. Könnyű aluváz, egyszerű kezelhetőség, elegáns megjelenés. Hölgyek számára, kortól függetlenül ideális választás, természetesen férfi kivitelben is kapható.

Merida fejvédő és BikeFun U-lakat

Bővebb infó a fejvédőről és az U-lakatról.

Endura kerékpáros kabátok és rövidnadrágok

Bővebb infó a kabátokról és a rövidnadrágokról.

Vaude táskák

 Bővebb infó.

Kerékpártámasz

Bővebb infó.

BringABag

Bővebb infó.

2 éjszaka a Szalajka Liget Hotel**** és Apartman  házakban 2 fő számára

Szalajka Liget Hotel**** és Apartman házak szolgáltatása a következőket tartalmazza:

  • elhelyezés 2 ágyas standard szobában;
  • félpanziós ellátás - 2 alkalommal reggeli, 2 alkalommal vacsora;
  • wellness és fitness részleg teljes körű használat;
  • fürdőköntös szobai bekészítés, fürdőlepedő használat;
  • szobai internet és széf térítésmentes használata;
  • Szilvásvárad Kártya helyi szolgáltatók kedvezményeivel;
  • Általános Forgalmi Adó
  • Specializes Test the Best kerékpárpróba program 2 fő részére.

2 éjszaka a Danubius Health Spa Resort Bük****-ben 2 fő részére

Van már kedvenc szállodája? 
A Danubius Health Spa Resort Bük**** tökéletes helyszín nemcsak a sport szerelmeseinek, és az aktív pihenést kedvelőknek, de a romantikus kikapcsolódásra vágyó pároknak is. Lazítson a szálloda termál és élmény medencéiben, mozogjon, sportoljon, szabaduljon meg a mindennapi stressztől és fáradtságtól! Ideális célpont minden korosztálynak!
2 éjszakás kikapcsolódás 2 fő részére bővített félpanzióval (büféreggeli, déli leves ajánlat, büfévacsora). A szállodai vízi világának korlátlan használata (élményfürdő, kerti és fedett uszoda, termálfürdő,jacuzzi,finn szauna, római gőzfürdő), és sports all inclusive: Danubius Premier Fitness Stúdió, tenisz, squash, minigolf, bowling, kerti sakk, sportanimáció, csoportos gimnasztika programok korlátlan használata (a fedett teniszpályák és a kerékpárkölcsönzés térítés ellenében).

Belépő 2 fő részére a a szilvásváradi Kalanderdőbe


A szilvásváradi Kalanderdőben a magas kötélpályákon tehetitek próbára bátorságotokat, kitartásotokat, összetartásotokat. A belépőjegy egyszeri 4 órás belépésre és ezen belül a pályák korlátlan használatára jogosít. Oktatást kaptok!

 

Dödöle kerékpártúra az Őrségben: 2 nap 2 fő számára

Nyitott pajták, tájba simuló épületek, lenyűgöző kultúrtörténeti emlékek az Őrségben a Pedal Cycling Holidays-szel.
Kerékpártúránk kiterjedt erdőségek és madárfüttytől zajos legelők mentén halad, autóktól háborítatlan fenségesen hullámzó tájon. Megállóink során megfigyelheted a fény útját a fény templomában, meglesheted a kerámikusokat munka közben és ha megéheztél jöhet egy tál dödöle. Különleges miliő és rengeteg élmény vár országunk legrégebbi tájegységén, az Őrségben.
A nyeremény magába foglalja a 2 napos kerékpártúrát az Őrségben 2 fő részére csoportos túravezetéssel, szállást 2 éjszakára reggelivel 2 ágyas szobában panzióban, és oda-vissza utazást.

Head sportnapszemüveg

Bővebb infó.

Sisakhuzat

Mire jó egy sisakhuzat? Egyedivé teheted vele megjelenésed. Biztos Te is észrevetted már, hogy ma nem túl változatos a sisakok design-ja. Az a sisak, ami mégis különleges valamilyen módon, az vagy megfizethetetlen, vagy valahogy mégsem az igazi. Mindenhol ugyanazt a néhány féle sisakot, formát, színt fogod megtalálni. A sisakhuzat ezzel szemben könnyedén megfizethető és nem kell új sisakot vásárolnod súlyos ezrekért, csak mert már nem tetszik a színe, vagy kopott. 
Gyermekedet ösztönözheted egy kedves sisakhuzattal arra, hogy igenis viselje, téged megvéd az eső és az időjárás viszontagságaitól, barátaiddal remekül szórakozhattok egy kerékpártúra alkalmával, vagy csak úgy viselheted, mert szép.
Összegezve: egy sisakhuzattal nem csupán saját magad örvendezteted meg, hanem környezetedet is! Higgy nekünk és azok százainak, akik már kipróbálták! A sikert mi garantáljuk! Bővebben. 

Egyedi készítésű Bam! bögre

Almásházán, egy apró zalai falucskában készítik nektek ezeket a kedves korongozott és kézzel festett Bam! bögréket, az Almásháza Kerámiaműhelyben. Az alkotók arra törekszenek, hogy visszahozzák a családokba a természetes anyagok szépségét, melegét, egyszerűségét. A magyar fazekasság hagyományos formavilágából merítve formázzák a legősibb anyagból, az agyagból a bögréiteket, amelyek megvidámítják majd a munkás reggeleiteket. Bővebb infó.