Facebook Instagram Youtube

Tervezzen bringás kirándulást! - Techline.hu

Az Európai Mobilitási hét alkalmából a Magyar Kerékpárosklub elindította az első magyar közösségi kerékpár-turisztikai portált, a Hunbike-ot.dőzítés valóban jó, ilyenkor ősszel nincs sem túl meleg, sem túl hideg, hogy levegőzzünk, mozogjunk és kikapcsolódjunk. A rosszabb idő beköszöntével pedig közzé tehetjük tapasztalatainkat, élményeinket.A Hunbike weboldalon, ha csak virtuális formában is, de találkozhatnak az amatőr és profi kerékpárosok, főleg akik túrázásra használják gépüket. Sajnos eddig nem volt olyan megbízható, egy helyen elérhető adatbázis, archívum, amelynek a segítségével meg lehetett tervezni a hétvégi biciklis kirándulást, így sokan csak a megszokott útvonalaikat keresték fel. Ezen próbál segíteni a Hunbike. Az oldal fő szolgáltatása, hogy túraleírásokat ad közre, ráadásul olyanoknak a tollából, akik már végigjárták, pontosabban tekerték az útvonalat. A leírások, a tervek szerint, nemcsak azt tartalmazzák, mikor, merre kell fordulni és hogy hol vannak kerékpárutak, hanem hasznos tanácsokat is ad, hol számítsunk nehéz szakaszokra, hol érdemes esetleg kitérőt tenni.

Az Európai Mobilitási hét alkalmából a Magyar Kerékpárosklub elindította az első magyar közösségi kerékpár-turisztikai portált, a Hunbike-ot.

dőzítés valóban jó, ilyenkor ősszel nincs sem túl meleg, sem túl hideg, hogy levegőzzünk, mozogjunk és kikapcsolódjunk. A rosszabb idő beköszöntével pedig közzé tehetjük tapasztalatainkat, élményeinket.

A Hunbike weboldalon, ha csak virtuális formában is, de találkozhatnak az amatőr és profi kerékpárosok, főleg akik túrázásra használják gépüket. Sajnos eddig nem volt olyan megbízható, egy helyen elérhető adatbázis, archívum, amelynek a segítségével meg lehetett tervezni a hétvégi biciklis kirándulást, így sokan csak a megszokott útvonalaikat keresték fel. Ezen próbál segíteni a Hunbike. Az oldal fő szolgáltatása, hogy túraleírásokat ad közre, ráadásul olyanoknak a tollából, akik már végigjárták, pontosabban tekerték az útvonalat. A leírások, a tervek szerint, nemcsak azt tartalmazzák, mikor, merre kell fordulni és hogy hol vannak kerékpárutak, hanem hasznos tanácsokat is ad, hol számítsunk nehéz szakaszokra, hol érdemes esetleg kitérőt tenni.

 

További információ: http://techline.hu/it_vilag/20070926_bringa.aspx?s=rss