Facebook Instagram Youtube

Új kerékpárút Zuglóban

grg
2007.01.13
Forrás: www.zuglo.huFotó: Rékai Gábor Átadták a Budapest-Gödöllő kerékpárút eddig hiányzó zuglói összekötő szakaszát. A Paskál lakópark mellett, a Rákospatak partján kialakított kerékpársáv és híd megépítése több mint 50 millió forintjába került a Zuglói Önkormányzatnak.

Forrás: www.zuglo.hu

Fotó: Rékai Gábor

Átadták a Budapest-Gödöllő kerékpárút eddig hiányzó zuglói összekötő szakaszát. A Paskál lakópark mellett, a Rákospatak partján kialakított kerékpársáv és híd megépítése több mint 50 millió forintjába került a Zuglói Önkormányzatnak.

Budapest XIV. kerületében elkészült a Városligetet Gödöllővel összekötő kerékpárút hiányzó szakasza. Az 52 millió forintos önkormányzati beruházás magában foglalta a csaknem 800 méter hosszú, 2,2 méter széles kerékpárút építésén kívül a patakon történő átkelést szolgáló gyalogos és kerékpáros híd építését, a kerékpárút melletti közvilágítás kialakítását, valamint a terület tereprendezését. „Zugló a jövőben is támogatni fogja a kerékpáros közlekedés fejlesztését” - mondta Weinek Leonárd, zuglói polgármester az átadás alkalmából.

[a cikk küldőjének megjegyzése: ez a kerékpárút nem a Budapest - Gödöllő útvonal része, hanem a Rákos-patak menti gyűrű hiányzó szakasza]