Facebook Instagram Youtube

Hírek: biztosítás

Baleset-, felelősség- és lopásbiztosítás is jár Kerékpárosklub tagsághoz - itt vannak a részletek!
Kerékpárosklub tagsággal a baleset- és felelősségbiztosítás mellett már biciklilopásra is jár kártérítés az ezt választó tagjainknak. A Kerékpárosklub és a Posta Biztosító közti együttműködésnek köszönhetően többféle értékre biztosíthatjátok kerékpárotokat, az eddigiekkel megegyező áron, további választható extrákkal. Mindeközben a tagsággal több száz kedvezményt is igénybe vehettek, ha utaznátok, vásárolnátok vagy szervizelnétek. Sőt a jogsegély szolgáltatásunk is segít, ha bajba kerülnél. A bringás fejlődésért végzett munkát természetesen továbbra is támogathatjátok biztosítás nélküli tagsággal is.
2019.04.01 |  aron
Gyakran Ismételt Kérdések (GY.I.K.) a kerékpáros biztosítással kapcsolatban
2018. november 15-től kötött új vagy meghosszabbított Kerékpárosklub tagsághoz a baleset- és felelősségbiztosítás mellett már vagyonbiztosítás is járhat, vagyis biciklilopás esetén is téríthetik a károdat, vagy egy részét. Igyekeztünk öszeszedni a felmerülő kérdéseket, és alább válaszokat adni rájuk.
2018.11.14 |  aron
Az Európai Parlament szerint sem kell kötelező biztosítás az elektromos rásegítéses bringákra
Tavaly nyáron összeurópai tiltakozást váltott ki kerékpáros civil és iparági szervezetek között az elektromos rásegítéses kerékpárokra vonatkozó kötelező biztosítás ötlete. Támogatóinkkal és magyar vállalatokkal közösen mi is tiltakoztunk az Európai Bizottságnál, mert egy ilyen intézkedés gátat szabhat a sokak autózással szembeni alternatíváját jelentő pedelec kerékpárok terjedése előtt. Úgy tűnik, sikeres volt a tiltakozási hullám, de a végső döntés még hátra van.
2019.02.21 |  aron
Tiltakozás az elektromos rásegítéses kerékpárok kötelező biztosítása ellen
Levelet írtunk az Európai Bizottságnak, mert az elektromos rásegítéses (pedelec) bringák - motorizált járművekhez hasonló - kötelező biztosításának bevezetését tervezik. Ezzel csatlakoztunk a kerékpáripar európai és hazai szintű tiltakozásához, mert egy ilyen döntés egészségügyi, gazdasági és környezeti károkat okozhat, tömegeket tartva vissza a kerékpározástól.
2018.07.21 |  aron
Közbringára is érvényes a Kerékpárosklub tagsággal járó biztosítás
Mint ismeretes, Magyar Kerékpárosklub tagságihoz lehet kérni baleset- és felelősségbiztosítást is, mely nem csak saját kerékpárra vonatkozik, hanem közbringákra(!) is.
2014.11.11 |  Emese
Újítások a Hello biztosítónál
Újítások léptek életbe a Hello biztosítónál: megújult a teljes weboldal, az applikáció és a fotó feltöltési folyamat.
2022.11.07 |  melinda