Facebook Instagram Youtube

Hírek: nyeremények

Véget ért a téli tagsági akciónk, kisorsoltuk a nyerteseket!
135 nyereményt sorsoltunk ki azok között, akik november 14. és december 21. között beléptek vagy meghosszabbították a Kerékpárosklub tagságukat. A nagylelkű támogatóink által felajánlott nyeremények között bringás kiegészítők, térképek, fesztiválbelépők, családi programok, szálláshelyek és vásárlási utalványok vannak 1.3 millió forint értékben. Köszönjük a nyeremények felajánlóinak és tagjainknak a támogatást!
2022.12.22 |  melinda
Részt vettél a tavaszi tagsági akcióban? Akkor nézd meg a listát, mert lehet, hogy te is nyertél!
Május 1 és június 6. között zajlott az idei tavaszi tagsági akciónk, az első 100 belépőnek garantált ajándékkal kedveskedünk és további 110 nyereményt sorsoltunk ki azok között, akik ebben az időszakban beléptek vagy meghosszabbították Kerékpárosklub tagságukat! A nagylelkű támogatóink által felajánlott nyeremények között bringás kiegészítők, térképek, fesztiválbelépők, családi programok, szálláshelyek és vásárlási utalványok vannak 1.5 millió forint értékben. Köszönjük a nyeremények felajánlóinak és tagjainknak a támogatást!
2023.06.09 |  melinda
Sorsoltunk! Íme a téli tagsági akció nyertesei
November 6. és december 10. között zajlott az idei téli tagsági akciónk, több mint 150 értékes és izgalmas ajándékot sorsoltunk ki azok között, akik ebben az időszakban beléptek vagy meghosszabbították Kerékpárosklub tagságukat! A nagylelkű támogatóink által felajánlott nyeremények között bringás kiegészítők, térképek, családi programok, szálláshelyek és vásárlási utalványok vannak 1.2 millió forint értékben. Köszönjük a nyeremények felajánlóinak és tagjainknak a támogatást!
2023.12.14 |  melinda