Facebook Instagram Youtube

Tavaszi TAGSÁGI AKCIÓ - Legyél Klubtag te is!

Tavaszi TAGSÁGI AKCIÓ - Legyél Klubtag te is!
2024.05.06
Minél több tagunk van, annál erősebbek vagyunk, és így még nagyobb hatásunk van az ország bringás fejlődésére is - ezért kérünk, hogy csatlakozz, vagy hosszabbítsd meg a klubtagságod! Idén május 6. és június 10. között belépő új tagjaink, illetve tagságukat megújítók között több mint 107 értékes és izgalmas ajándékot sorolunk ki 1,2 millió forint értékben! Az éves tagsággal a bringás fejlődésért végzett munkánkat támogatod, klubtagságoddal pedig kedvezményeket vehetsz igénybe szervizekben, szálláshelyeken és éttermekben is.

Egyre többen tekerünk, de még többen szeretnének kerékpárra ülni. Ezért többet is kell dolgoznunk. A növekedésünk, az eredményeink, a szakmaiságunk és a függetlenségünk a te kezedben van. A mi erőnket a kerékpáros civilek összefogása adja, és a további fejlődéshez rád is szükségünk van!

Fontosnak tartjuk, hogy olyanok legyenek a városaink, ahol bárki - korosztálytól és edzettségi szinttől függetlenül- bármikor bringára ülhet és biztonságban célba is érhet!

Tagunként egy céltudatos csapat tagja lehetsz, részese a közös munkánknak és megmozdulásainknak. Területi csoportjainkhoz csatlakozva szakmai és szervezeti segítséget kérhetsz lakóhelyed kerékpáros problémáinak megoldásához, nem magányosan kell küzdened mindezért. És még egy csomó szolgáltatás és kedvezmény is megillet.

Tagdíjfizetés és tagság hosszabbítás az alábbi linken:

KLUBTAGSÁG


Mit nyerhetsz a tagsági akcióban?

Bringás kiegészítők:

 • 2 db biciklis nadrág és egy biciklis sapka a Bendzso Bringaruha jóvoltából
 • 8 db egyenként 42 640 Ft értékű BikeFun, Northwave, Merida termékekből álló ajándékcsomag a BikeFun Kft. jóvoltából
 • 10 db kerékpáros ajándékcsomag (Koliken kulacs, Koliken géles kesztyű, Koliken túra pumpa, Koliken láncos biztonsági zár) a Koliken Kft. jóvoltából
 • 1 db OnGuard U-lakat a SydneyBiciklik jóvoltából
 • 2 db páros szett az Ille – Olla jóvoltából, ami kerékpáros térdmelegítőt és kézmelegítőt tartalmaz
 • 3 db fekete kormánytáska és 3 db szerszámtartó tok a Bagaboo jóvoltából

Szabadidős programok:

Szálláshelyek, vendéglátás:

További ajándékok:

 • 20 db éves MOL Bubi bérlet a BKK jóvoltából
 • 20 db 5000 Ft értékű Decathlon utalvány a Hello bringás jóvoltából
 • 1 fő részére részvétel a Panelműhely Szereld magad a bringádat! workshopján
 • 1 db 6 palackot tartalmazó pázmándi borválogatás 20 000 Ft értékben a Boroslánytól
 • 2x1 darab páros belépő a Flow Boulder mászóterembe, 15 000 Ft értékben

Bónusz ajándékok:

Miért érdemes a Kerékpárosklubbot támogatni?

 • Te biztosítod, hogy független, szakmai szervezetként dolgozhassunk a bringás fejlődésért.
 • Népszerűsítjük és oktatjuk a kerékpározást.
 • A Magyar Kerékpárosklub tagjai 25% kedvezményt kapnak a vasúti kerékpárjegy árából. A kedvezményes vásárlás mind a MÁV-START, mind a GYSEV járataira elérhető.
 • Jelentős vásárlási kedvezményeket kapsz a szerződéses partnereinknél: kerékpárboltokban, szervizekben, vendéglátó- és szálláshelyeken, egyéb szolgáltatóknál.
 • A tagsággal kedvezményes Hello bringás baleset-, felelősség és vagyonbiztosítást köthetsz, de biztosítás nélküli tagságot is vehetsz.
 • Jogsegélyt kérhetsz közlekedési kérdésekben. Érvényes Kerékpárosklub tagsággal jogi tanácsadást kérhetsz kerékpározással kapcsolatos ügyekben.
 • Aktív tagként a környéked bringázhatóságáért is tehetsz területi szervezeteinkben.

Hogyan vehetsz részt a tagsági akcióban?

2024. május 6. és június 10. éjfél között éves tagságod befizetésével automatikusan részt veszel az akcióban.

Tagsági díjadat befizetheted:

 • Honlapunkon itt.
 • Irodánkban készpénzzel, bankkártyával vagy OTP, K&H, MKB bankos SZÉP kártyával (a veszélyhelyzet végéig mindhárom zsebből) Várunk minden hétköznap 9:30 és 17:30 között a XIII. ker. Kárpát utca 48. alatt

Tagsági árak:

Tagságodat kérheted biztosítás nélkül vagy különböző vagyonbiztosítási értékek alapján egészen 500 000 forintig. A Hello bringás által nyújtott biztosításról itt olvashatsz részletesen. A biztosítás nélküli tagsághoz is járnak a kedvezmények és a jogsegély.

Biztosítás nélkül Biztosítás 50 Biztosítás 250 Biztosítás 500
 
Felnőtt tagság (18 év felett) 8100 Ft /év 11900 Ft /év 16900 Ft /év 23400 Ft /év
Gyerek tagság (18 év alatt) 4800 Ft /év 8600 Ft /év 13600 Ft /év 20100 Ft /év
 

Tagságod érvényessége:

Új tagként a tagsági kedvezményeket a befizetés másnapjától érvényesítheted, a biztosításod viszont csak a következő hónap elsejétől érvényes. A kiküldött virtuális tagkártyádon is utóbbi dátumot tüntetjük fel, de ha már ennél hamarabb szükséged van a kedvezmények igénybevételére, az info@kerekparosklub.hu címen kérhetsz ehhez külön igazolást.

Aki hosszabbít (tehát még van érvényes tagsága) annak automatikusan az utolsó tagsága utáni naptól kezdődik a következő tagság. Ebben az esetben a biztosítása folyamatos.

A tagkártyát már nem e-mailben küldjük, mert automatikusan generálódik minden befizetéskor, amit pár perccel a befizetés után minden tag le tud tölteni a profiljából.

Ajándéksorsolás:

A nyeremények kisorsolására a tagsági akció lejártát követően, június 15-ig kerül sor. A sorsolás eredményéről a nyerteseket e-mailben értesítjük, és a nyertesek listáját a honlapunkon is közzétesszük. A tagsági akcióval kapcsolatos változtatás jogát fenntartjuk. Köszönjük a támogatásotokat, jó bringázást kívánunk. Találkozzunk minden nap az utakon! Magyar Kerékpárosklub csapata

Támogasd a bringás fejlődést!

Csatlakozz a Kerékpárosklubhoz, csináljunk együtt bringás országot Magyarországból!


Kapcsolódó hírek

15%-kal több kerékpározót mértek Budapesten 2020-ban, decemberben 61%-kal többet, mint egy éve

A BKK öt, nyilvánosan elérhető adatokat mutató kerékpárszámlálóján 15 %-kal nagyobb forgalmat mértek 2020-ban, mint 2019-ben. A 2020-ban összesen mért 2.771.710. kerékpározó rekord azóta, hogy egyszerre öt helyen mérik a biciklis forgalmat. A bicikliutak és sávok aszfaltjába telepített detektorok felett még télen is többen kerékpároztak: a 2019 decemberi biciklis forgalmat már 2020 december közepén túlszárnyalták a budapestiek, a bringás forgalom télen nőtt leginkább 2019-hez képest. A Csepelre vezető Weiss Manfréd úton mérték a legnagyobb éves (26%-os) növekedést, a budai rakparton pedig 2020-ban mértek először 1 milliónál több kerékpározót számoltak. Munkanapokon és munkaszüneti napokon is nőtt a kerékpáros forgalom, ami az otthoni munkavégzés, az oktatási intézmények és vendéglátóhelyek bezárása mellett kiemelkedő.

2021.01.11 |  aron
Így lett kerékpársáv a Nagykörúton és más fontos főútvonalakon

2020 legnagyobb és leghíresebb hazai kerékpárosbarát fejlesztése a nagykörúti kerékpársáv volt. A régóta várt, belvárosi kerületeket összekötő kerékpársávok tesztüzemét a tavaszi koronavírus-járvány elkerüléséhez kapcsolódóan indították el, majd a népszerűségét látva kisebb változtatásokkal ősszel meg is tartották. Cikkünkben összefoglaljuk, hogyan ért be több évtized várakozása, milyen volt a fogadtatása, miken vitáztunk és milyen lehetőséget ad a Nagykörút jövőjének, ezzel Budapestnek ez a kétszer két, olcsón és gyorsan kivitelezett sárga csík. A történet nem csak a Nagykörútra érvényes, akkor is érdemes elolvasnod visszaemlékezésünket, ha nem a környéken élsz, mert a tapasztalatok máshol is hasznosak lehetnek.

2020.12.29 |  aron
Itt találod Budapest és környéke kerékpárboltjainak térképét

Térképre tettük Budapest bringaboltjait és szervizeit. Jó böngészést!

2021.02.03 |  aron