Facebook Instagram Youtube

Hírek: klubtagság

264 nyereménnyel, garantált ajándékkal és extra biztosításokkal várunk a Kerékpárosklubban!
Lépj be vagy hosszabbíts Kerékpárosklub tagságot november 8 és december 13 között! Havi 625 forintos támogatásodért cserébe nem csak egy évig dolgozunk a bringás fejlődésért, valamint baleset-, felelősség-, és lopásbiztosítást, jogsegélyt, vasúti, vásárlási és nyaralási kedvezményeket adunk. Most a garantált ajándékok mellett 264 nyeremény is rád vár, amik között bringás kiegészítők, térképek, fesztiválbelépők, családi programok, szálláshelyek és vásárlási utalványok vannak 1.2 millió forint értékben. Sőt, új biztosítási csomagjaink extra védelmet nyújthatnak neked és bringádnak. Támogasd a Kerékpárosklub bringás fejlődésért végzett munkáját, vidd haza az ajándékokat és nyerj!
2021.11.05 |  aron
Ők nyertek a tagsági akcióban
264 nyereményt sorsoltunk ki azok között, akik november 8 és december 13 között beléptek vagy meghosszabbították a Kerékpárosklub tagságukat. Havi 625 forintos támogatásukért cserébe nem csak egy évig dolgozunk a bringás fejlődésért, valamint baleset-, felelősség-, és lopásbiztosítást, jogsegélyt, vasúti, vásárlási és nyaralási kedvezményeket adunk. A 264 nyeremény mellett minden befizetőnek garantált ajándék I bike Budapest pólót vagy Kerékpárosklubos tornazsákot adtunk. A nagylelkű támogatóink által felajánlott nyeremények között bringás kiegészítők, térképek, fesztiválbelépők, családi programok, szálláshelyek és vásárlási utalványok vannak 1.2 millió forint értékben. Új befizetőink már extra védelmet nyújtó biztosítást is választhattak. Köszönjük a nyeremények felajánlóinak és tagjainknak a támogatást!
2021.12.17 |  aron
Véget ért a tavaszi tagsági akciónk, ők a nyertesek
150 nyereményt sorsoltunk ki azok között, akik április 25. és május 31. között beléptek vagy meghosszabbították a Kerékpárosklub tagságukat.
2022.06.07 |  melinda
Kerékpárosklub tagsági akció - Lépj be és nyerj!
Lépj be vagy hosszabbíts Kerékpárosklub tagságot november 14 és december 18 között! A támogatásodért cserébe mi tovább dolgozunk a bringás fejlődésért, valamint baleset-, felelősség-, és lopásbiztosítást, jogsegélyt, vasúti, vásárlási és nyaralási kedvezményeket adunk. Téli tagsági akciónkban most 135 nyeremény vár rád, amik között bringás kiegészítők, térképek, fesztiválbelépők, családi programok, szálláshelyek és vásárlási utalványok vannak 1.3 millió forint értékben. Sőt, biztosítási csomagjaink extra védelmet nyújthatnak neked és bringádnak. Csatlakozz, támogasd a Kerékpárosklub bringás fejlődésért végzett munkáját és nyerj!
2022.11.14 |  melinda
Véget ért a téli tagsági akciónk, kisorsoltuk a nyerteseket!
135 nyereményt sorsoltunk ki azok között, akik november 14. és december 21. között beléptek vagy meghosszabbították a Kerékpárosklub tagságukat. A nagylelkű támogatóink által felajánlott nyeremények között bringás kiegészítők, térképek, fesztiválbelépők, családi programok, szálláshelyek és vásárlási utalványok vannak 1.3 millió forint értékben. Köszönjük a nyeremények felajánlóinak és tagjainknak a támogatást!
2022.12.22 |  melinda
Március 1-től módosulnak a tagsági díjak
Tagdíjaddal abban segítesz, hogy azok finanszírozzák szervezetünket, akiknek az érdekeit képviseljük, így alapműködésünket nem az állam vagy pályázatok, hanem a kerékpárosok civil összefogása biztosítja.
2023.02.15 |  melinda