Facebook Instagram Youtube

Március 1-től módosulnak a tagsági díjak

Március 1-től módosulnak a tagsági díjak
2023.02.15
Tagdíjaddal abban segítesz, hogy azok finanszírozzák szervezetünket, akiknek az érdekeit képviseljük, így alapműködésünket nem az állam vagy pályázatok, hanem a kerékpárosok civil összefogása biztosítja.

A Kerékpárosklub működését a tagjaink  biztosítják, és nektek köszönhetően független civil érdekvédelmi szervezetként dolgozhatunk a kerékpározásért az egész országban.  A jelenlegi gazdasági válság minket is nehéz helyzet elé állított, ezért emelnünk kell a tagsági díjon, a fennmaradásért, a függetlenségért és a tagjaink által elvárt szakmai értékek képviseletéért. Tagdíjaddal abban segítesz, hogy azok finanszírozzák szervezetünket, akiknek az érdekeit képviseljük, így alapműködésünket nem az állam vagy pályázatok, hanem a kerékpárosok civil összefogása biztosítja.

A Kerékpárosklub tagok már 2018. novembere óta választhatnak egyedi hello Bringás (Hello4U) kerékpár biztosítást is a tagságuk mellé, amiket most a visszajelzések alapján újra felülvizsgáltunk és megújítottunk. Köszönjük a felmérésben résztvevők értékes visszajelzéseit, hiszen nagyon fontos számunkra, hogy elégedettek legyetek mindazzal, amivel foglalkozunk, illetve a tagsági- és biztosítási csomagokkal is.

Változások március 1-től:

2023. március 1-től három egyedi hello Bringás (Hello4U) kerékpár biztosítási csomag közül választhatnak a Kerékpárosklub tagjai:
Biztosítás 50; Biztosítás 250; Biztosítás 500.


  • Az elérhető csomagok számát lecsökkentettük, hogy egyszerűbb legyen a választás.
  • Díjcsökkentést hajtottunk végre a magasabb csomagok esetében. Ezzel segítve, hogy ne biztosítási díj alapján válasszatok, hanem a kerékpár értékének megfelelően.
  • Csökkentettük az önrész mértékét is. A Biztosítás 50 csomagnál parkolási fotóval 0%, fotó nélkül 15% az önrész. A magasabb csomagoknál szintén alacsonyabb lett az önrész mértéke: fotó nélkül 50% helyett 30%, fotóval 15%.
  • Mindhárom csomag tartalmaz baleset-, vagyon-, és felelősségbiztosítást.
  • A Biztosítás 500 csomag a fenti tételeken túl még kórházi napi biztosítástérítést is tartalmaz.

A tagság visszajelzése alapján azt látjuk, hogy a többség 50.000 forint feletti értékű kerékpárral rendelkezik, ezért számotokra sokkal kedvezőbb biztosítási csomagokat tudunk kínálni a hello Bringás (Hello4U) kerékpár biztosításokkal.

A biztosítás részletes feltételeit itt olvashatod el.

Kérdésed van? Olvasd el a Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) gyűjteményt !

Figyelem

Támogasd adód 1%-ával a Magyar Kerékpárosklub bringás fejlődésért végzett munkáját!

Kapcsolódó hírek

15%-kal több kerékpározót mértek Budapesten 2020-ban, decemberben 61%-kal többet, mint egy éve

A BKK öt, nyilvánosan elérhető adatokat mutató kerékpárszámlálóján 15 %-kal nagyobb forgalmat mértek 2020-ban, mint 2019-ben. A 2020-ban összesen mért 2.771.710. kerékpározó rekord azóta, hogy egyszerre öt helyen mérik a biciklis forgalmat. A bicikliutak és sávok aszfaltjába telepített detektorok felett még télen is többen kerékpároztak: a 2019 decemberi biciklis forgalmat már 2020 december közepén túlszárnyalták a budapestiek, a bringás forgalom télen nőtt leginkább 2019-hez képest. A Csepelre vezető Weiss Manfréd úton mérték a legnagyobb éves (26%-os) növekedést, a budai rakparton pedig 2020-ban mértek először 1 milliónál több kerékpározót számoltak. Munkanapokon és munkaszüneti napokon is nőtt a kerékpáros forgalom, ami az otthoni munkavégzés, az oktatási intézmények és vendéglátóhelyek bezárása mellett kiemelkedő.

2021.01.11 |  aron
Így lett kerékpársáv a Nagykörúton és más fontos főútvonalakon

2020 legnagyobb és leghíresebb hazai kerékpárosbarát fejlesztése a nagykörúti kerékpársáv volt. A régóta várt, belvárosi kerületeket összekötő kerékpársávok tesztüzemét a tavaszi koronavírus-járvány elkerüléséhez kapcsolódóan indították el, majd a népszerűségét látva kisebb változtatásokkal ősszel meg is tartották. Cikkünkben összefoglaljuk, hogyan ért be több évtized várakozása, milyen volt a fogadtatása, miken vitáztunk és milyen lehetőséget ad a Nagykörút jövőjének, ezzel Budapestnek ez a kétszer két, olcsón és gyorsan kivitelezett sárga csík. A történet nem csak a Nagykörútra érvényes, akkor is érdemes elolvasnod visszaemlékezésünket, ha nem a környéken élsz, mert a tapasztalatok máshol is hasznosak lehetnek.

2020.12.29 |  aron
Itt találod Budapest és környéke kerékpárboltjainak térképét

Térképre tettük Budapest bringaboltjait és szervizeit. Jó böngészést!

2021.02.03 |  aron