Kosár Kosár
Facebook Instagram Youtube

WEBSHOP

MK: Férfi póló fehér - I bike Budapest 2023.

3 000 Ft

Raktáron - 1 DB
Cikkszám: mkpolfw23s
Termék infó: Férfi póló fehér színben I bike Budapest logóval

A 2023-as I bike Budapest hivatalos pólója

Gyártó: B&C

Típus: E190

Anyaga: 100% pamut

                    Mosási és vasalási tájékoztató:

- első használat előtt a termék mosása ajánlott, mind higiéniai okokból, mind az emblémázási folyamat során keletkező átmeneti felületi elváltozások (pl. hímzés esetében a hímzőráma nyoma, transzferes eljárásánál a vasalási terület) eltüntetése céljából.

- kíméletesen, kifordított állapotban, 30 fokos vízben mosható géppel vagy kézzel, áztatás nélkül. Rövid kímélő centrifugálás után fektetve, formára igazítva szárítsa. Figyelem! Az első mosás során ún. színezéktöbblet távozhat, ezért célszerű elkülönítve mosni azokat. A nyomott mintázatok nem vasalhatók!!!

- A bevarrt kezelési jelképsor szerint mosási hőfoktól ne térjen el, mert kárt tehet az anyagban.

- minden termék esetében ügyeljen arra, hogy a mosószer, vagy az öblítő koncentrált állapotban soha ne kerüljön az adott textíliára. Ezen anyagokat előzőleg vízben tökéletesen fel kell oldani! Kerülje az erős tisztítószerek használatát, csak finommosószerekkel mosson!

- erős centrifugálás és forgótárcsás mosógép használatát lehetőség szerint kerülni kell! - kézi mosás esetén óvatosan nyomkodva, dörzsölés nélkül tisztítsa a terméket. - a szárítást szobahőmérsékleten végezze, Sugárzó hőtől tartsa távol!