Facebook Instagram Youtube

Információk a 2014. őszi Bam kampányról

A Bringázz a munkába! kampány idén ősszel 14. alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Kerékpárosklub jóvoltából, a Nemzeti Fejlesztési Minisztériummal együttműködésben.

A célunk, hogy a kampányidőszak alatt minél többen pattanjanak kerékpárjaikra és amikor tehetik, kerekezzenek a munkába!

>>>>>> Kampányidőszak: 2014. szeptember 26 - október 31. <<<<<<<

Őszi Bam! események! Gyere, vegyél részt rajtuk!

Hirdesd, terjeszd és toborozz!

A Bam! nagyszerű közösség- és csapatépítő képességekkel bír! Vedd rá kollégáidat, osztálytársaidat vagy barátaidat és gyűjtsétek együtt a kilométereket a jobb helyezésért!

Hogyan toborozz? Tedd ki a Bam! plakátot munkahelyeden, iskolásban! Vagy hívd fel a többiek figyelmét, hírlevélben, közösségi oldalakon! A print és online kreatívokat letöltheted innen!

Hogyan terjesztd? Rakd ki a Bam! plakátot minden olyan helyen, ahol tudod, hogy sok kerékpáros fordul meg. (pl. kerékpárboltokban, közösségi helyeken). Letölthető plakátok >>

 

Kérdésed van?

1. Kérjük, először olvasd el a Gyakori kérdések menüpontot!

2. Amennyiben nem kapsz kérdésedre választ, írj a bam-helpdesk<kukac>kerekparosklub.hu e-mail címre felhasználó neved megjelölésével!

Oszd meg kerékpáros élményeidet

Használd instagramon fotóid alatt a #kerekparosklub hashtaget és oszd meg a többiekkel merre tekertél, milyen kerékpáros fejlesztésekben botlottál a városban vagy ha részt vettél egy kerékpárosklub által szervezett rendezvényen.