Facebook Instagram Youtube

Bam! játékszabály ISKOLÁKNAK

 1. Mit kell tennie az iskolának,  ha részt kíván venni a versenyben?
 2. Mit kell tennie az iskolai Bam! felelősnek a kampány folyamán?
 3. Mit kell tennie a iskolának a verseny folyamán?
 4. Mit nyerhet az iskola a versenyben?
 5. Díjazott iskolák
 6. Kövess minket a kampány Facebook oldalán!
 7. További kérdésed van?

Mit kell tennie a iskolának,  ha részt kíván venni a versenyben?

1.  Kijelöl egy Bam! felelőst*, akinek lehetősége van arra, hogy az iskola számára megnyíló honlap felületen feltöltse iskola fényképét, jelépét vagy címerét illetve röviden bemutassa az iskolát (számítógép, szövegszerkesztő minimális felhasználói ismerete elegendő).

2. A kijelölt felelős regisztrálja magát résztvevőként a kampány honlapján. Hogyan regisztráljak?

3. Ellenőrzi, hogy az iskolája regisztrálva van-e már a Bam! honlapon! Tovább>>

Amennyiben az iskola NINCS regisztrálva a honlapon:

 • Az iskola kezelője regisztrálja intézményét. Iskolát csak az a felhasználó tud regisztrálni, aki nem tagja más iskolának és bejelentkezett a honlapra.
 • Bam! részvételi nyilatkozat feltöltése. A felelősnek az iskola oldalának adatlap szerkesztői felületén fel kell töltenie egy kitöltött és aláírt nyilatkozatot, enélkül az iskola nem vesz részt a versenyben.

Amennyiben az iskola már regisztrálva VAN a honlapon:

 • Ha az iskola már korábban részt vett a kampányban és adott nyilatkozatot a Bam!-ban való részvételre, akkor már nem kell újonnan regisztrálnia. A meglévő adatlapot az tudja szerkeszteni, aki azt annak idején lérehozta - az iskolai oldal kezelőjének felhasználóneve látszik az iskola adatlapján.
 • Ha módosul a felelős személye, akkor ezt egy aláírt Bam! részvételi nyilatkozat  bringazz{kukac}kerekparosklub.hu e-mailcímre történő elküldésével kell jelezni - ebben mindeképp szerepeljen a iskolai oldalkezelő felhasználóneve is!
 • Ha ugyanaz marad a felelős személye, de a Bam! részvételi nyilatkozat még nem került feltöltésre, akkor a felelősnek a iskolai adatlap szerkesztői felületén fel kell töltenie egy kitöltött és aláírt nyilatkozatot, enélkül a vállalat nem vesz részt a versenyben.

4. Tájékoztatni és felhívni a tanulói, diákjai figyelmét a kampányban való részvételére. Minden csatlakozó résztvevőnek egyénileg kell regisztrálnia az oldalon, majd csatlakozni a már regisztrált iskolához.

*Iskola Bam! felelőse: A www.bam.hu honlapon iskola számára létrehozott oldal kezelője. Jogosultsága van az oldal szerkesztéséhez (iskola adatai: neve, címe, címere, bemutatkozás, jellege), módosításához. A "Vállalatértékelő űrlap" kitöltésére, az iskola oldala alatt mindössze egy csapat létrehozására.

vissza az oldal tetejére

Mit kell tennie az iskolai Bam! felelősnek a kampány folyamán?

 1. Értesíteni diákjait a kampány csatlakozási lehetőségéről, időszakáról és feltételeiről. (plakát, iskolarádió, iskola honlapján és közösségi oldalán, más online csatornáin, osztályfőnöki órán).
 2. A kampány honlapjáról letölthető plakátot szükséges példányszámban kinyomtatni és az iskolában, tanszékeken kihelyezni.
 3. Kitölteni a "Saját adatok" oldalán a  "Vállalatértékelő űrlap"-ot!
 4. Kampányban résztvevőket emlékeztetni, hogy értékeljék, frissítsék a "Saját adatok" oldalukon az iskolának adott pontszámukat.
 5. Az iskola adatváltozásait (iskola neve, postacíme, stb) az oldalon módosítani.

vissza az oldal tetejére

Mit kell tennie az iskolának a verseny folyamán?

 1. Az iskola igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy a tanulói, diákjai minél nagyobb számban kerékpárral járjanak munkába.
 2. Az iskola a megadott indikátorlistán szereplő intézkedésekből minél többet megvalósítson.
 3. A felelős figyelemmel kíséri a fenti változásokat, és a honlapon rögzíti.

További lehetőségek:

 • Szervezhetnek belső csapat-, osztályversenyt. A kampány végén a legjobbakat jutalmazhatják.
 • Kerékpárral érkező tanulóknak, diákoknak bringás reggeli szervezése.
 • Kerékpáros nap, csoportos kirándulás szervezése.
 • Kerékpárral munkába járás népszerűsítése érdekében előadás.

vissza az oldal tetejére

Kövess minket a kampány Facebook oldalán!

Te is értesülj folyamatosan a kampány friss híreiről, infármációiról a Bam! Facebook oldalán!

 

vissza az oldal tetejére

További kérdésed van?

Hívd segítségül GYAKORI KÉRDÉSEK gyűjteményünket!

Elérhetőségeink:

bam-helpdesk(kukac)kerekparosklub.hu: Regisztrációs és honlap problémákkal kapcsolatban kérdések, észrevételek. Kérjük, adjátok meg felhasználóneveteket, hogy megkönnyítsétek a hibakeresést és válaszadást.

Kampánnyal kapcsolatos kérdéseidet küldd a bringazz(kukac)kerekparosklub.hu címre.

Bam! kampányfelelősünktől kérdezhetsz a 06-30/543-9987-es telefonszámon.

vissza az oldal tetejére


A „Bringázz a munkába!” (Bam!) kampány a Magyar Kerékpárosklub szervezésében valósul meg a Kerékpáros Magyarország Program keretében, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, mint a kampány kezdeményezője és a védjegyoltalom jogosultja hozzájárulásával.


 

Oszd meg kerékpáros élményeidet

Használd instagramon fotóid alatt a #kerekparosklub hashtaget és oszd meg a többiekkel merre tekertél, milyen kerékpáros fejlesztésekben botlottál a városban vagy ha részt vettél egy kerékpárosklub által szervezett rendezvényen.