Facebook Instagram Youtube

Bam! játékszabály vállalatoknak

 1. Mit kell tennie a vállalatnak vagy intézménynek,  ha részt kíván venni a versenyben?
 2. Mit kell tennie a vállalat/intézmény felelősnek a kampány folyamán?
 3. Mit kell tennie a vállalatnak/intézménynek a verseny folyamán?
 4. Mit nyerhet a vállalat a versenyben?
 5. Vállalati kategóriák
 6. Kövess minket a kampány Facebook oldalán!
 7. További kérdésed van?

Mit kell tennie a vállalatnak vagy intézménynek,  ha részt kíván venni a versenyben?

1.  Kijelöl egy Bam! felelőst*, akinek lehetősége van arra, hogy a vállalat/intézmény számára megnyíló honlap felületen feltöltse vállalata/intézménye logóját, illetve röviden bemutassa a  vállalata/intézménye tevékenységét (számítógép, szövegszerkesztő minimális felhasználói ismerete elegendő).

2. A kijelölt felelős regisztrálja magát résztvevőként a kampány honlapján. Hogyan regisztráljak?

3. Ellenőrzi, hogy vállalata/intézménye regisztrálva van-e már a Bam! honlapon! Tovább>>

Amennyiben a vállalat/intézmény NINCS regisztrálva a honlapon:

 • A vállalat/intézmény kezelője hozzon létre egy vállalatot. Vállalatot/intézményt csak az a felhasználó tud létrehozni, aki nem tagja más vállalatnak/intézménynek és bejelentkezett a honlapra.
 • Bam! részvételi nyilatkozat feltöltése. A felelősnek a vállalati adatlap szerkesztői felületén fel kell töltenie egy kitöltött és aláírt nyilatkozatot, enélkül a vállalat nem vesz részt a versenyben.

Amennyiben a vállalat/intézmény már regisztrálva VAN a honlapon:

 • Ha a vállalat/intézmény már korábban részt vett a kampányban és adott nyilatkozatot a Bam!-ban való részvételre  akkor már nem kell újonnan regisztrálnia. A meglévő vállalati/intézményi oldalt az tudja szerkeszteni, aki azt annak idején lérehozta - a vállalat/intézmény kezelő felhasználóneve látszik a vállalatok/intézmények adatlapján.
 • Ha az eddigi Bam! felelős már nem dolgozik ott, tehát módosul a felelős személye, akkor ezt egy aláírt Bam! részvételi nyilatkozat  bringazz{kukac}kerekparosklub.hu e-mailcímre történő elküldésével kell jelezni - ebben mindeképp szerepeljen a vállalatfelelős felhasználóneve is!
 • Ha ugyanaz marad a felelős személye, de a Bam! részvételi nyilatkozat még nem került feltöltésre, akkor a vállalatfelelősnek a vállalati adatlap szerkesztői felületén fel kell töltenie egy kitöltött és aláírt nyilatkozatot, enélkül a vállalat nem vesz részt a versenyben.

4. Tájékoztatni és felhívni a munkavállalói figyelmét a kampányban való részvételére. Minden csatlakozó dolgozónak egyénileg kell regisztrálnia az oldalon, majd csatlakozni a vállalatához/intézményéhez.

*Vállalati/intézményi Bam! felelős: A www.bam.hu honlapon létrehozott vállalati/intézményi oldal kezelője. Jogosultsága van az vállalati/intézményi oldal szerkesztéséhez (cég/intézmény adatai: neve, címe, logó, bemutatkozás, jellege), módosításához. A "Vállalatértékelő űrlap" kitöltésére. A vállalat/intézmény alatt mindössze egy csapat létrehozására.

vissza az oldal tetejére

Mit kell tennie a vállalat/intézmény felelősnek a kampány folyamán?

 1. Értesíteni a kollégáit a kampány csatlakozási lehetőségéről, időszakáról és feltételeiről. (pl. belső hírlevél)
 2. A kampány honlapjáról hamarosan letölthető plakátot szükséges példányszámban kinyomtatni és  a munkahelyen kihelyezni.
 3. Kitölteni a "Saját adatok" oldalán a  Vállalatértékelő űrlap-ot! (Fontos az érékelésnél, a jobb helyezés elérésénél! Ha van kompányonként változás, azt frissíteni!)
 4. Kampányban résztvevő kollégáit emlékeztetni, hogy értékeljék, frissítsék a Saját adatok oldalukon a vállalatnak/intézménynek adott pontszámukat.
 5. A vállalat/intézmény adatváltozásait (cég neve, postacíme, stb) az oldalon módosítani.

vissza az oldal tetejére

Mit kell tennie a vállalatnak/intézménynek a verseny folyamán?

 1. A vállalat igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy a dolgozók minél nagyobb száma kerékpárral járjanak munkába.
 2. A vállalat a megadott indikátorlistán szereplő intézkedésekből minél többet megvalósítani.
 3. A felelős figyelemmel kíséri a fenti változásokat, és a honlapon rögzíti.

További lehetőségek:

 • Szervezhetnek belső csapatversenyt. A kampány végén a legjobbakat jutalmazhatják.
 • Kerékpárral érkező dolgozóiknak bringás reggeli szervezése.
 • Csoportos kirándulás, kerékpáros munkanap.
 • Kerékpárral munkába járás népszerűsítése érdekében előadás.

vissza az oldal tetejére

Vállalati/intézmény kategóriák

 • vállalati csoportok a dolgozók száma alapján:
 • „nano”vállalatok: 1-4 fő
 • mikrovállalatok: 5-9 fő
 • kisvállalatok: 10-49 fő
 • középvállalatok: 50-249 fő
 • nagyvállalatok: 249 fő fölött

*A vállalatok/intézmények versenyében való részvételhez visszaküldött nyilatkozat szükséges: vállalatok, intézmények, egyetemek és iskolák nyilatkozata INNEN tölthető le. A nyilatkozatot a vállalat/intézmény szerkesztői felületén a Bam! felelősnek fel kell töltenie.

vissza az oldal tetejére

Kövess minket a kampány Facebook oldalán!

Te is értesülj folyamatosan a kampány friss híreiről, infármációiról a Bam! Facebook oldalán!

 

vissza az oldal tetejére

További kérdésed van?

Hívd segítségül GYAKORI KÉRDÉSEK gyűjteményünket!

Elérhetőségeink:

bam-helpdesk(kukac)kerekparosklub.hu: Regisztrációs és honlap problémákkal kapcsolatban kérdések, észrevételek. Kérjük, adjátok meg felhasználóneveteket, hogy megkönnyítsétek a hibakeresést és válaszadást.

Kampánnyal kapcsolatos kérdéseidet küldd a bringazz(kukac)kerekparosklub.hu címre.

vissza az oldal tetejére


A „Bringázz a munkába!” (Bam!) kampány a Magyar Kerékpárosklub szervezésében valósul meg a Kerékpáros Magyarország Program keretében, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, mint a kampány kezdeményezője és a védjegyoltalom jogosultja hozzájárulásával.


 

Oszd meg kerékpáros élményeidet

Használd instagramon fotóid alatt a #kerekparosklub hashtaget és oszd meg a többiekkel merre tekertél, milyen kerékpáros fejlesztésekben botlottál a városban vagy ha részt vettél egy kerékpárosklub által szervezett rendezvényen.