Tagsági akció 2020 tél

MK közgyűlés 2012 - idén vezetőségválasztás lesz, várjuk a jelentkezéseket az új vezetésbe!

Kedves Tagtársunk!

Ahogy minden évben, idén is sor kerül a Magyar Kerékpárosklub évi rendes közgyűlésére. A meghívót mellékelten megtaláljátok.

A jelenlegi elnökség és EB tagok bemutatkozásait a Tisztségviselők oldalon olvashatjátok.

 • Jelöltek az elnökségbe: 

           Régi elnökség programja

           Veszelovszki Zsolt

           Kürti Gábor

           Liptay Orsolya

           Erdős Zoltán

 • Jelöltek az ellenörző bizottságba

           Töreki Attila

Sokat mondjuk, hogy a mi szervezetünk tulajdonosai Ti, a tagok vagytok. Ezt komolyan is gondoljuk, év közben is sokszor próbáljuk különböző technikákkal kikérni véleményeteket. Azonban a legfontosabb alkalom arra, hogy beleszóljatok a munkába, stratégiai döntésekbe, maga a közgyűlés. Ezért nagyon fontos, hogy sokan legyünk ott, hogy tényleg közösen határozhassunk szervezetünk jövőjéről.

Idén jár le az elnökség és az ellenőrző bizottság mandátuma, újat kell választanunk a következő 3 évre. Szeretnénk a választást a lehető legnyíltabbá tenni, ezért ezúton megnyitjuk a jelöltállítás folyamatát.

A Magyar Kerékpárosklub új vezetésének választási folyamata:

 • A mai naptól (2012 március 27) mindenki jelentkezhet az alábbi pozíciókra:

  • Elnökségi tag a 3 tagú elnökségbe (ld. alapszabály 4.4)

  • Ellenőrző bizottsági tag a 3 tagú EB-be (ld. alapszabály 4.7)

 • A jelentkezőtől egy rövid bemutatkozást, programot várunk fényképpel, és egy ugyancsak rövid motivációs levelet e mailen az elnokkukackerekparosklub.hu címre. A tárgyba írjátok be: "elnökségválasztás"

 • A jelentkezés határideje április 20. éjfél. Másnap a bemutatkozó anyagokat kitesszük a honlapunkra.

 • A közgyűlés során lehetőség van a jelöltek személyes bemutatkozására is.

 • A választás titkos lesz. 

Várjuk a jelentkezőket, és mindannyiótokat a közgyűlésen!


 

 

CsatolmányMéret
MK_kozgyules_2012_MEGHIVO.pdf100.76 kB
Közhasznúsági jelentés 2011 MKx.pdf90.18 kB
koltsegvetes_2012_04_19x.pdf38.66 kB
meghatalmazas.pdf21.09 kB
regi-elnokseg_program.pdf457.63 kB
toreki_attila.pdf20 kB
Liptay Orsolya bemutatkozás.pdf34.1 kB
erdos_zoltan.pdf127.63 kB
veszelovszki.pdf42.42 kB
Kükü.pdf22.8 kB
eb_beszamolo.pdf33.52 kB

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése

Én lehetek Gabi! :)

Az alapszabály módosítást én már beírtam a tervezett napirendbe, ott fogom ismertetni az elnökség végleges napirendi javaslatát, azt kell/lehet megszavazni, kiegészíteni. A tartalmi kérdéseket is ott kell megtárgyalnunk

Ha 5 tagú elnökséget szeretnénk választani, ahhoz előbb módosítani kell az alapszabályt. Tehát már most érdemes felvenni ezt is napirendi pontnak, itt kezelve az összes alapszabályt érintő javaslatot (pl. én is küldtem egyet a szekcióvezetők vétójogával kapcsolatosan - ezt átültethetem a választmányra vonatkozóan is, de véleményem szerint ezt is érdemes alapszabályban foglalni).

Orsi (Orsolya)!

A napirend adott, ha szeretnél új pontot bevenni, kérlek jelezzed előre, hogy a forgatókönyvet úgy alakíthassuk. Bemutatkozásra minden jelölt 5 percet kap. Gép lesz.

Még egy kérdésem lenne, vinnék prezentációt a bemutatkozáshoz, ha lenne vetítési lehetőség (ha emiatt kell csak, akkor nem érdekes, de ha amúgy is ott van, akkor élnék a lehetőséggel).

Megtaláltam! : ) Köszi Zol

Sziasztok! Nagyon jó, hogy az időbeli elhatárolások külön tételként szerepelnek, és így a teljesítések időpontjától eltérő időben megjelenő pénzáramlások éven átnyúló hatásai jobban érzékelhetőek. Lehetne mégis még egyértelműbben kihangsúlyozni, hogy ez most pénzáramlás orientált (cash-flow) kimutatás vagy klasszikus számviteli szemléletű eredménykimutatás?
Utóbbi szemlélettel nézve mennyi lett a 2011. évi eredmény?
Nagy köszi előre is a választ! Sziasztok Zol

Szia Orsi, jogos.
Elnézést érte, javítottam.

Elnézést, lehetne a nevem Liptay Orsolyára javítani? A többiek sem Kürti Gabi, Erdős Zoli vagy László Jani néven szerepelnek :-)))))
Köszönöm.

bizony, van, de képtelenek vagyunk más időpontot találni: korábban nem lehet, mert min. 30 nappal korábban kell az értesítést kiküldeni, későbben meg azért, mert indulnak a saját eseményeink a "helyben vedd meg" kampány keretében szervezendő kerületi események. Szóval mindenkitől bocs előre is, aki szeretne szavazni, de nem tud ott lenni, adjon meghatalmazást valakinek. Az összes napirend dokumentumai, az új jelöltek bemutatkozásai fenn lesznek 21-én a honlapon.

Már korábban beneveztem a Balatonkörre. Gondolom van így más is, nem csak én.

Megyünk!