Facebook Instagram Youtube

Ezen dolgozunk: Kerékpárosklub eredménytérkép

Rengeteg kerékpáros fejlesztés köszönhető a Kerékpárosklub munkájának szerte az országban.

Központi irodánk és területi szervezeteink aktivistái mindenhol aktívan lobbiznak, tárgyalnak, dolgoznak évek óta. Mivel mindezt a ti 1%-os felajánlásaitokból és tagdíjaitokból tesszük, úgy döntöttünk, egy térképen nektek is bemutatjuk. Így bárki megnézheti, mit szorgoskodtunk az ő lakóhelye közelében, hogyan hasznosul a támogatása. A térkép még nem teljes, és a jövőben is folyamatosan bővítjük az új fejlesztésekkel, azok minél teljesebb történetével, ezért érdemes néha visszanézni rá. 

Jó böngészést!


 

 


Tetszett a cikk?

A Kerékpárosklub azért dolgozik, hogy bringa- és emberbarát településeink legyenek. Ez csak a Te támogatásoddal lehetséges.

Hogyan segíthetsz?
Add nekünk adód 1%-át. Adószámunk: 18245402-2-41. További infók az 1%-ról.

Lépj be! Tagsági díjaddal nem csak a munkánkat támogathatod, hanem rengeteg szolgáltatás és kedvezmény is jár érte az egész országban. Belépéshez kattints ide!

Oszd meg a cikket, ha egyetértesz céljainkkal!

 

Oszd meg kerékpáros élményeidet

Használd instagramon fotóid alatt a #kerekparosklub hashtaget és oszd meg a többiekkel merre tekertél, milyen kerékpáros fejlesztésekben botlottál a városban vagy ha részt vettél egy kerékpárosklub által szervezett rendezvényen.