Miért jó tagnak lenni?

Bringa, fesztivál, nyaralás, kartonnyi Cserpes Trudi és még két tucat nyeremény vár tagsági akciókban!

Nagy tavaszi rendezvényeink után idén is szeretnénk megköszönni mindenkinek a bringás ügy támogatását. Újra ajándék akciót rendezünk, aminek keretében minden új befizető és tagdíját az akció ideje alatt befizető Kerékpárosklub tag részt vesz. 
 
Az akciót május 17-től meghosszabbítottuk május 27-ig!
 
Minden tagsághoz egy általad választott I Bike Budapest pólót vagy táskát adunk ajándékba, és 25 db értékes és érdekes ajándékot sorsolunk ki, köztük egy Női Váz biciklit és 2 db. bérletet a Bánkitó fesztiválra.
 
 
Az éves tagsággal számos előny, szolgáltatás és  kedvezmény jár.  Árkedvezményt kaphatsz szálláshelyeken és éttermekben, de pl. A MÁV biciklijegyed is olcsóbban veheted meg.  A tagsággal együtt köthetsz kedvezményes baleset- és felelősségbiztosítást is.
 
Hogyan működik a tagsági akció?
  • 2016. május 2. és május 27. között fizesd be a tagsági díjat. Befizetési lehetőségek, tagság típusok itt.
  • Ha még nem vagy tag, új tagságid kiváltásáról itt olvashatsz.
  • Befizetésed igazolásán túl küldünk neked egy űrlapot tartalmazó emailt is  - melyben kiválaszthatod, milyen mintájú és méretű pólót szeretnél, és kiválaszthatod az ajándék póló átvételének a módját is. Kérjük, az emailre legkésőbb június 6-ig válaszolj!
  • Ajándékpólót vagy táskát csak felnőtt tagság mellé tudunk adni.
  • Ha a tagdíj befizetésed május 4-ig beérkezik hozzánk, a tagságod 2016. májusától fog élni. Ha 2016. május 5-27. közötti időszakban fizeted be, akkor 2016. júniusától lesz érvényes.
  • A pólók átvételének időpontjáról válasz emailünkben tájékoztatunk.  Az átvétel lehet személyesen irodánkban (Budapest XIII. kerület Kárpát u. 48.) vagy webox szolgáltatással elküldjük neked 399 Ft-ért. Ha postázva kéred az ajándék polót, akkor a 399 FT postai költséget a tagdíjaddal együtt fizesd be.
  • A 25 ajándék sorsolása június 1-én lesz, melyet június 2-án teszünk közzé honlapunkon és a nyerteseket emailben is értesítjük.
 
Csak pólót vagy táskát szeretnél és támogatnád munkánkat?
 
Ha csak ajándékot szeretnél adományért cserébe - és nem szeretnél Kerékpárosklub tagságot, akkor támogathatod munkánkat 2 500 Ft adománnyal. Cserébe választhatsz egy pólót, vászontáskát vagy tornazsákot is. Erre május 4-től lesz lehetőséged.
 
Milyen ajándékokat sorsolunk ki?

 

Hajrá!

 


Tetszett a cikk?

A Kerékpárosklub azért dolgozik, hogy bringa- és emberbarát településeink legyenek. Ez csak a Te támogatásoddal lehetséges.

Hogyan segíthetsz?

Add nekünk adód 1%-át. Adószámunk: 18245402-2-41. További infók az 1%-ról.

Lépj be! Tagsági díjaddal nem csak a munkánkat támogathatod, hanem rengeteg szolgáltatás és kedvezmény is jár érte az egész országban. Belépéshez kattints ide!