Facebook Instagram Youtube

Bringa, fesztivál, nyaralás, kartonnyi Cserpes Trudi és még két tucat nyeremény vár tagsági akciókban!

Bringa, fesztivál, nyaralás, kartonnyi Cserpes Trudi és még két tucat nyeremény vár tagsági akciókban!
2016.05.12
Nagy tavaszi rendezvényeink után idén is szeretnénk megköszönni mindenkinek a bringás ügy támogatását. Újra ajándék akciót rendezünk, aminek keretében minden új Kerékpárosklub tag és tagdíját az akció ideje alatt befizető tagunk részt vesz. 
Nagy tavaszi rendezvényeink után idén is szeretnénk megköszönni mindenkinek a bringás ügy támogatását. Újra ajándék akciót rendezünk, aminek keretében minden új befizető és tagdíját az akció ideje alatt befizető Kerékpárosklub tag részt vesz. 
 
Az akciót május 17-től meghosszabbítottuk május 27-ig!
 
Minden tagsághoz egy általad választott I Bike Budapest pólót vagy táskát adunk ajándékba, és 25 db értékes és érdekes ajándékot sorsolunk ki, köztük egy Női Váz biciklit és 2 db. bérletet a Bánkitó fesztiválra.
 
 
Az éves tagsággal számos előny, szolgáltatás és  kedvezmény jár.  Árkedvezményt kaphatsz szálláshelyeken és éttermekben, de pl. A MÁV biciklijegyed is olcsóbban veheted meg.  A tagsággal együtt köthetsz kedvezményes baleset- és felelősségbiztosítást is.
 
Hogyan működik a tagsági akció?
  • 2016. május 2. és május 27. között fizesd be a tagsági díjat. Befizetési lehetőségek, tagság típusok itt.
  • Ha még nem vagy tag, új tagságid kiváltásáról itt olvashatsz.
  • Befizetésed igazolásán túl küldünk neked egy űrlapot tartalmazó emailt is  - melyben kiválaszthatod, milyen mintájú és méretű pólót szeretnél, és kiválaszthatod az ajándék póló átvételének a módját is. Kérjük, az emailre legkésőbb június 6-ig válaszolj!
  • Ajándékpólót vagy táskát csak felnőtt tagság mellé tudunk adni.
  • Ha a tagdíj befizetésed május 4-ig beérkezik hozzánk, a tagságod 2016. májusától fog élni. Ha 2016. május 5-27. közötti időszakban fizeted be, akkor 2016. júniusától lesz érvényes.
  • A pólók átvételének időpontjáról válasz emailünkben tájékoztatunk.  Az átvétel lehet személyesen irodánkban (Budapest XIII. kerület Kárpát u. 48.) vagy webox szolgáltatással elküldjük neked 399 Ft-ért. Ha postázva kéred az ajándék polót, akkor a 399 FT postai költséget a tagdíjaddal együtt fizesd be.
  • A 25 ajándék sorsolása június 1-én lesz, melyet június 2-án teszünk közzé honlapunkon és a nyerteseket emailben is értesítjük.
 
Csak pólót vagy táskát szeretnél és támogatnád munkánkat?
 
Ha csak ajándékot szeretnél adományért cserébe - és nem szeretnél Kerékpárosklub tagságot, akkor támogathatod munkánkat 2 500 Ft adománnyal. Cserébe választhatsz egy pólót, vászontáskát vagy tornazsákot is. Erre május 4-től lesz lehetőséged.
 
Milyen ajándékokat sorsolunk ki?

 

Hajrá!

 


Tetszett a cikk?

A Kerékpárosklub azért dolgozik, hogy bringa- és emberbarát településeink legyenek. Ez csak a Te támogatásoddal lehetséges.

Hogyan segíthetsz?

Add nekünk adód 1%-át. Adószámunk: 18245402-2-41. További infók az 1%-ról.

Lépj be! Tagsági díjaddal nem csak a munkánkat támogathatod, hanem rengeteg szolgáltatás és kedvezmény is jár érte az egész országban. Belépéshez kattints ide!

 

Kapcsolódó hírek

15%-kal több kerékpározót mértek Budapesten 2020-ban, decemberben 61%-kal többet, mint egy éve

A BKK öt, nyilvánosan elérhető adatokat mutató kerékpárszámlálóján 15 %-kal nagyobb forgalmat mértek 2020-ban, mint 2019-ben. A 2020-ban összesen mért 2.771.710. kerékpározó rekord azóta, hogy egyszerre öt helyen mérik a biciklis forgalmat. A bicikliutak és sávok aszfaltjába telepített detektorok felett még télen is többen kerékpároztak: a 2019 decemberi biciklis forgalmat már 2020 december közepén túlszárnyalták a budapestiek, a bringás forgalom télen nőtt leginkább 2019-hez képest. A Csepelre vezető Weiss Manfréd úton mérték a legnagyobb éves (26%-os) növekedést, a budai rakparton pedig 2020-ban mértek először 1 milliónál több kerékpározót számoltak. Munkanapokon és munkaszüneti napokon is nőtt a kerékpáros forgalom, ami az otthoni munkavégzés, az oktatási intézmények és vendéglátóhelyek bezárása mellett kiemelkedő.

2021.01.11 |  aron
Így lett kerékpársáv a Nagykörúton és más fontos főútvonalakon

2020 legnagyobb és leghíresebb hazai kerékpárosbarát fejlesztése a nagykörúti kerékpársáv volt. A régóta várt, belvárosi kerületeket összekötő kerékpársávok tesztüzemét a tavaszi koronavírus-járvány elkerüléséhez kapcsolódóan indították el, majd a népszerűségét látva kisebb változtatásokkal ősszel meg is tartották. Cikkünkben összefoglaljuk, hogyan ért be több évtized várakozása, milyen volt a fogadtatása, miken vitáztunk és milyen lehetőséget ad a Nagykörút jövőjének, ezzel Budapestnek ez a kétszer két, olcsón és gyorsan kivitelezett sárga csík. A történet nem csak a Nagykörútra érvényes, akkor is érdemes elolvasnod visszaemlékezésünket, ha nem a környéken élsz, mert a tapasztalatok máshol is hasznosak lehetnek.

2020.12.29 |  aron
Itt találod Budapest és környéke kerékpárboltjainak térképét

Térképre tettük Budapest bringaboltjait és szervizeit. Jó böngészést!

2021.02.03 |  aron