Facebook Instagram Youtube

650-en vettetek részt a tagsági akciónkban, itt vannak a nyertesek

650-en vettetek részt a tagsági akciónkban, itt vannak a nyertesek
2021.05.18
650-en léptek be vagy hosszabbítottak Kerékpárosklub tagságot a tavaszi tagsági akciónkban, mi pedig kisorsoltuk a nyerteseket. Köszönjük az összes befizetőnek és a nyereményeket felajánló vállalkozásoknak! Ezzel a bringás fejlődésért végzett munkát biztosítottátok, cserébe garantált ajándék hátizsák és 107 nyeremény várt, baleset-, felelősség- és lopásbiztosítással, valamint jogsegély birtokában kerékpározhattok, vásárlási és utazási kedvezmények is járnak nektek.

Az utóbbi az egyik legsikeresebb évünk volt annak ellenére, hogy a járvány a kerékpáros fejlődésért végzett munkánkat is megnehezítette. Egyre több munkánk egyre jobb eredményei a támogatásotoknak is köszönhető. Nagyon hálásak vagyunk az idén tavaszi akciónk 650 befizetőjének, akik a válság ellenére támogatták munkánk folytatását a tagságukkal. Sajnos azonban ez a szám sokkal kisebb a tavaly tavaszi 825 befizetőhöz képest.

Kérjük, támogassátok munkánkat adótok 1%-ával is!

Ez csak pár kattintásban kerül, de mi egy évig dolgozhatunk belőle a bringás fejlődésért. Határidő: csütörtök.


A nyertesek

Kiegészítők, dizájn ajándékok:

  • 25 darab Mátrai kerékpártúra térkép és 25 darab Kerékpáros Túratervező a Cartographia felajánlásából

Mátrai kerékpártúra térkép nyertesei:

Arató Csongor,  Babicz András,  Balázs József Sándor,  Botos Gergely,  Sinkovics Bt.,  Cziráki Zita,  Dezső László,  Fazekas Zsófia,  Ferenczi István,  Gyaraki Károly,  Hidas Csanád,  Ignácz Tibor,  Jancsa László,  Kovács Dániel,  Mód Anikó,  Molnárné Dőry Zsófia,  Nádor László Kristóf,  Németh Olga,  Pető József,  Petőné Kardics Andrea,  Pilz Fanni,  Seres Józsefné,  Simon Zoltán,  Vidovenyecz Zsolt,  Zsótér Edit.

Kerékpáros Túratervezőt nyertek:

Balog László,  Barta Gergő,  Csoma Enikő,  Dolovai László,  Dr. Szakács Katalin,  Egyeki Szabolcs,  Ercsényi Dániel,  Forró Gergő,  Frigó Erzsébet,  J. Tóth Gábor,  Katona Bálint,  Lóth Tamás,  Lőrincz Attila,  Nagy Andrea,  Nagy Diana,  Pásztor Ádám,  Pup Borbála Márta,  Sági András,  Seres Anna,  Soós Judit,  Svatits Géza,  Szabó Bence,  Szakács Dávid,  Szedenik Krisztina,  Töreki Dorina.

  • 10 darab, biciklis kiegészítőket tartalmazó ajándékcsomag a BikeFun felajánlásából: zokni, lámpaszett, gumijavító szett, pénztárca, kispumpa

Fenyvesi Szabina,  György András,  Horváth Tímea,  Hudák Attila,  Jankó György,  Muszka Ágnes,  Rátkai László,  Szabó Péter Kristóf,  Szántó Tibor,  Weiszmüller Ágnes Anna.

  • 10 darab ajándékcsomag a Bagabootól, mely tartalma: Magyar Kerékpárosklub logóval ellátott övtáska, szerszámtáska és vázvédő. (Kétféle csomagot lehet nyerni: 5 szerszámos + 5 vázvédő, és 5 szerszámos + 5 övtáska)

Bende Attila,  Bihari László,  dr. Király Erzsébet,  Duzmath Zoltán,  Jávor Attila,  Jenei Borbála,  Nagy Eszter,  Palásthy Imre,  Romhányi András,  Timári Levente.

Gordos Attila

  • 3 darab Magyar Kerékpárosklub logóval ellátott mez a Bendzsó Bringaruha felajánlásából

Czanik András,  Gajdán Bence,  Kovács Miklós.

  • 5 darab kerékpáros kiegészítőkből összeállított ajándékcsomag biztosítónk, a Hello Bringás felajánlásából

Bárdos Péter,  Dr. Hubai Tamás,  Micskei Zoltán,  Pogány András,  Szabó Péter.

  • 1 darab ERTZ övtáska

Oszlánczki Gábor

Vaczula László

Kovách Ákos

Bárdosi Botond,  Benyó Balázs,  Csortos Katalin,  Fábián Sára,  Kürthy István,  Léhner László,  Lőkös Ildikó,  Molnár Veronika Sára,  Samu Árpád,  Szabó Enikő,  Tóth Zsófia.

Élmény ajándék:

Kristály Zsolt,  Szakács Tibor, Szőke Lajos,  Vida Gábor.

Borbély Tünde,  Edelényi Péter,  Fazekas Rita,  Görög G. Bence,  Igaz Ferenc,  Lencsés Attila Péter,  Szebellédi Anna,  Tóth Botond László,  Tóth László,  Zahorán Gábor.

Gratulálunk és köszönjuk a támogatást!

A névegyezésekből eredő félreértések elkerülése érdekében a nyertesekkel a tagregisztrációjukkor megadott e-mailen keresztül vesszük fel a kapcsolatot, hogy tisztázzuk a nyereményátvétel módját. Hivatalos értesítőnek az e-mail tekintendő.

Nyereményeiteket az email-es értesítés után, június 18-ig vehetitek át a levélben jelzett módokon.

Figyelem

Támogasd adód 1%-ával a Magyar Kerékpárosklub bringás fejlődésért végzett munkáját!



Tetszett a cikk? Maradjunk kapcsolatban!

A Kerékpárosklub azért dolgozik, hogy bringa- és emberbarát településeink legyenek. Ez csak a Te támogatásoddal lehetséges.

Hogyan segíthetsz?

Oszd meg a cikket, ha egyetértesz céljainkkal!

Kapcsolódó hírek

Tagság kiváltása, meghosszabbítása

Hogyan lehetek tag? (új belépőknek)Hogyan hosszabbíthatom meg tagságom?

2015.11.19 |  Emese
Baleset-, felelősség- és lopásbiztosítás is jár Kerékpárosklub tagsághoz - itt vannak a részletek!

Kerékpárosklub tagsággal a baleset- és felelősségbiztosítás mellett már biciklilopásra is jár kártérítés az ezt választó tagjainknak. A Kerékpárosklub és a Posta Biztosító közti együttműködésnek köszönhetően többféle értékre biztosíthatjátok kerékpárotokat, az eddigiekkel megegyező áron, további választható extrákkal. Mindeközben a tagsággal több száz kedvezményt is igénybe vehettek, ha utaznátok, vásárolnátok vagy szervizelnétek. Sőt a jogsegély szolgáltatásunk is segít, ha bajba kerülnél. A bringás fejlődésért végzett munkát természetesen továbbra is támogathatjátok biztosítás nélküli tagsággal is.

2019.04.01 |  aron
Itt a téli tagsági akciónk ajándék maszkkal és 87 értékes nyereménnyel. Maradjunk együtt!

Ugye, hogy a biciklizés nem évszakfüggő? Ráadásul, ha november 9. és december 6. között lépsz be a Magyar Kerékpárosklubba akár újonnan, akár tagságodat meghosszabbítóként, garantált maszk és további 87 ajándék egyike lehet a tiéd.

2020.12.02 |  aron