Facebook Instagram Youtube

Bringabarát vállalat: Indul a Bam! 2012-es tavaszi kampányának vállalati versenye

Bringabarát vállalat: Indul a Bam! 2012-es tavaszi kampányának vállalati versenye
2012.04.17

A Bam! kampány már elkezdődött, több ezren regisztráltak már eddig is a versenybe, most a vállalatok vetélkedése is elindul. Minden, a Bam! honlapon regisztrált, és Bam! felelőst kinevezett vállalat számára megnyílt a lehetőség, hogy megmutassa, mit tesz a dolgozóik kerékpáros munkába járása érdekében.

A vállalatok felelősei a saját adatlapjuk alján a - csak számukra hozzáférhető- táblázatban értékelhetik a kampány idején, milyen intézkedéseket tett a vállalat. Az erre a célra készített indikátor táblázat adatait a honlapunk automatikusan összegzi, és hozzáadja a kampányt teljesítők arányából képzett pontot is. Nagy súllyal vesszük a pontozásnál a dolgozók véleményét figyelembe, minden regisztrált „Bam!oló” a személyes oldalán van lehetősége a vállalatának „bringa-barátságát” pontozni.

Pontozni tehát már lehet, a pontok helyes számítása, valamint a tényleges rangsorok listázásának lehetősége a napokban várható.

A cégek nagyon sok apróbb és néhány nagyobb intézkedéssel segíthetik a kerékpáros munkába járás terjedését. Néhány javaslatot, ötletet (és a pontozás rendszerét) le is írtuk.A vállalati verseny szabályai.