Facebook Instagram Youtube

Maradjunk együtt! Tagsági akció 100 értékes nyereménnyel, régi tagoknak különdíjakkal

Maradjunk együtt! Tagsági akció 100 értékes nyereménnyel, régi tagoknak különdíjakkal
2020.05.07
A koronavírus elkerülésére egyre többen választják a kerékpárt, viszont az eseményeink lemondása veszélybe sodorja a kerékpározásért végzett munkánk fenntarthatóságát. A Kerékpárosklubnál azért dolgozunk, hogy minél többen és minél kényelmesebben kerékpározhassatok. Maradjunk együtt! Tagságoddal a bringabarát Magyarországért tett erőfeszítéseinket támogathatod, résztvehetsz munkánkban, baleset-, felelősség- és lopásbiztosításban, rengeteg kedvezményben részesülhetsz. Május 10-ig belépő vagy hosszabbító tagjaink közöttt 100 ajándékot is kisorsolunk! 5 vagy 10 évnél régebbi tagsággal extra sorsolásban vehetsz részt. A tagsági akcióban bringabérletek, szálláshelyek, bringás kiegészítők, táskák, tömörgumi és élmények várnak – az utazásokat és belépőket a járvány után rugalmasan felhasználhatod.

A koronavírus elkerülésére egyre többen ülnek kerékpárra, viszont az eseményeink lemondása miatt veszélybe került egyre eredményesebb munkánk fenntarthatósága. A Kerékpárosklubnál azért dolgozunk, hogy minél többen és minél kényelmesebben kerékpározhassatok. Maradjunk együtt! Tagságoddal a bringabarát Magyarországért tett erőfeszítéseinket támogathatod, baleset-, felelősség- és lopásbiztosításban, rengeteg kedvezményben részesülhetsz.

Május 10-ig belépő vagy hosszabbító tagjaink között 100 ajándékot is kisorsolunk! 5 vagy 10 évnél régebbi tagsággal extra sorsolásban vehetsz részt. A tagsági akcióban bringabérletek, szálláshelyek, bringás kiegészítők, alkatrészek, táskák, tömörgumik és élmények várnak – az utazásokat és belépőket a járvány után rugalmasan felhasználhatod.

Az akciót május 11 hétfő éjfélig meghosszabbítottuk!

Tudtad? Az éves tagsággal a bringás fejlődésért végzett munkát támogatod, ám ezzel együtt többféle előny, szolgáltatás és kedvezmény jár. Árkedvezményt kaphatsz szervizekben, szálláshelyeken és éttermekben, például a MÁV-START vonatokra, balatoni hajókra szóló biciklijegyedet is olcsóbban veheted meg. A tagsággal együtt köthetsz kedvezményes baleset-, felelősség és vagyonbiztosítást is, részt vehetsz helyi szervezeteink tevékenységeiben.

A Magyar Kerékpárosklub számára kiemelten fontos, hogy működését a kerékpározásban érintett emberek finanszírozzák. Ez biztosítja a bringás fejlődésért végzett munka fenntarthatóságát és függetlenségét. Az akció támogatói is olyan tudatos felajánlók, akik közös céljainkat támogatják a klubtagoknak adott nyereményeken keresztül. Tagjaink és támogatóink együtt segítenek bringázhatóbbá tenni Magyarországot. Köszönjük valamennyiüknek!

Az akció 2020. április 6-tól május 10-ig tart, és tagdíj befizetéseddel automatikusan részt veszel a játékban. Nem baj, ha máskor jár le a tagságod, előre is megkötheted.

Az akciót május 11 hétfő éjfélig meghosszabbítottuk!

Kattints ide, ha érdekel, min dolgozik a Kerékpárosklub!

Milyen ajándékokat sorsolunk ki?

Exkluzív ajándéksorsolás a legalább 10 éve Kerékpárosklubtagoknak:

  • 1 darab egyedi, Magyar Kerékpárosklub logóval díszített Bagaboo hátizsák

Exkluzív ajándéksorsolás a legalább 5, legfeljebb 10 éve Kerékpárosklub tagoknak:

  • 2 darab, biciklis kiegészítőket tartalmazó ajándékcsomag a Bikefun felajánlásából: km óra, lámpa, pumpa, kormányra tehető telefontok

Exkluzív ajándéksorsolás az új belépőknek:

  • 10 darab, biciklis kiegészítőket tartalmazó ajándékcsomag a Kellys Bicyclestől:
    • 5 nagy ajándékcsomag: világítás szett, presztás belső, csengő, kulacs, olaj, tisztítószer
    • 5 kisebb csomag: világítás, belsőgumi

Élmények:

A nyaralások, utazások, belépők a járvány után rugalmasan felhasználhatók, így a koronavírus járvány sem lehet akadálya a felhasználásuknak.

Nyaralás, pihenés:

A nyaralások, utazások, belépők korlátlanul felhasználhatóak, így a koronavírus járvány sem lehet akadálya a felhasználásuknak.

  • 2 fő részére, 1 éjszaka pihenés reggelivel és 3 fogásos vacsorával a szigetmonostori Rosinante fogadóban

Kiegészítők, térképek, pólók, táskák:

  • 3 darab, biciklis kiegészítőket tartalmazó ajándékcsomag a Bikefun felajánlásából: km óra, lámpa, pumpa, kormányra tehető telefontok
  • 2 darab, biciklis kiegészítőket tartalmazó ajándékcsomag a Csepel felajánlásából: az egyik csomagban: csengő, imbusz szett, első lámpa, hátsó villogó, spirál zár, műanyag pumpa, láncvillavédő, kosár; a másik csomagban: csengő, imbusz szett, első lámpa, hátsó villogó, hajtogatós lakat, acél pumpa, láncvillavédő, velosock, szövetkosár
  • 1 pár Tannus tömörgumi a Pajtás Biciklibolttól
  • 1 darab vagány bringás sportmez a készlet erejéig választható méretben a Bendzsó Bringaruha jóvoltából
  • 1db vízálló biciklikosár huzat vagy hátizsák, valaint több mint 100 különböző mintából választható 2 db vízálló bicikliülés huzat DoriPopp felajánlásából
  • 10 darab, Magyar Kerékpárosklub logóval díszített, vagány, fényvisszaverős póló a készlet erejéig választható méretben a Látszódj.hu jóvoltából
  • 9 darab bringás térkép a Cartographiától
  • 4 darab egyedi Kiscelli Múzeumos Cangira ajándéktáska-csomag korábbi kiállítások molinóiból: egy futártáska, egy laptop táska + övtáska, egy szatyor + övtáska, egy edzőzsák + tolltartó
  • 1 darab hajtogatós lakat a Sydney Bicikliktől
  • 23 darab, Critical Mass 15 mintájú póló a készlet erejéig választható szabással és méretben

Mit kapsz tagságodért?

Ha te is kiváltod klubtagsági igazolványod, az ország legnagyobb bringás szakmai szervezete neked is fog dolgozni az év 12 hónapjában.

Az éves tagsággal számos előny, szolgáltatás és kedvezmény jár.  Árkedvezményt kaphatsz szálláshelyeken és éttermekben, de pl. A MÁV biciklijegyed is olcsóbban veheted meg.  A tagsággal együtt köthetsz kedvezményes baleset-, felelősség- és vagyonbiztosítást is.

Hogyan vehetsz részt a tagsági akcióban?

Április 6 és május 10 között éves tagságod befizetésével automatikusan részt veszel az akcióban. A tagdíjak típusait és összegét itt megtalálod.

Az akciót május 11 hétfő éjfélig meghosszabbítottuk!

  • Ha még nem vagy tag, a regisztráció lépéseiről itt tájékozódhatsz.
  • Ha tagságod szeretnéd meghosszabbítani, megteheted webshopunkban, átutalással és személyes befizetéssel is.

Tagságod érvényessége

  • Új tagságod a befizetést követő hónaptól lesz érvényes.
  • Amennyiben tagságod meghosszabbítod, előző tagságod lejártát követően újabb 12 naptári hónapig lesz tovább érvényes a tagságod.

Ajándékok és ajándéksorsolás

  • A nyeremények kisorsolására a tagsági akció lejártát követően, május 13-án kerül sor.
  • A sorsolás eredményéről a nyerteseket e-mailben értesítjük, és a nyertesek listáját honlapunkon is közzétesszük.
  • A nyaralások, utazások, belépők a járvány után rugalmasan felhasználhatók, így a koronavírus járvány sem lehet akadálya a felhasználásuknak.
  • A tagsági akcióval kapcsolatos változtatás jogát fenntartjuk.

Támogasd munkánkat adód 1%-ával is!

Csak pólót vagy táskát szeretnél és támogatnád munkánkat?

Ha csak valamelyik I bike Budapest terméket szeretnéd beszerezni - és nem szeretnél Kerékpárosklub tagságot, akkor webshopunkban válogathatsz termékválasztékunkból.

Maradjatok otthon. Ha mégis muszáj elindulnotok, menjetek bringával. Vigyázzatok magatokra!
Magyar Kerékpárosklub

 


Tetszett a cikk? Maradjunk kapcsolatban!

A Kerékpárosklub azért dolgozik, hogy bringa- és emberbarát településeink legyenek. Ez csak a Te támogatásoddal lehetséges.

Hogyan segíthetsz?

Oszd meg a cikket, ha egyetértesz céljainkkal!

Kapcsolódó hírek

15%-kal több kerékpározót mértek Budapesten 2020-ban, decemberben 61%-kal többet, mint egy éve

A BKK öt, nyilvánosan elérhető adatokat mutató kerékpárszámlálóján 15 %-kal nagyobb forgalmat mértek 2020-ban, mint 2019-ben. A 2020-ban összesen mért 2.771.710. kerékpározó rekord azóta, hogy egyszerre öt helyen mérik a biciklis forgalmat. A bicikliutak és sávok aszfaltjába telepített detektorok felett még télen is többen kerékpároztak: a 2019 decemberi biciklis forgalmat már 2020 december közepén túlszárnyalták a budapestiek, a bringás forgalom télen nőtt leginkább 2019-hez képest. A Csepelre vezető Weiss Manfréd úton mérték a legnagyobb éves (26%-os) növekedést, a budai rakparton pedig 2020-ban mértek először 1 milliónál több kerékpározót számoltak. Munkanapokon és munkaszüneti napokon is nőtt a kerékpáros forgalom, ami az otthoni munkavégzés, az oktatási intézmények és vendéglátóhelyek bezárása mellett kiemelkedő.

2021.01.11 |  aron
Így lett kerékpársáv a Nagykörúton és más fontos főútvonalakon

2020 legnagyobb és leghíresebb hazai kerékpárosbarát fejlesztése a nagykörúti kerékpársáv volt. A régóta várt, belvárosi kerületeket összekötő kerékpársávok tesztüzemét a tavaszi koronavírus-járvány elkerüléséhez kapcsolódóan indították el, majd a népszerűségét látva kisebb változtatásokkal ősszel meg is tartották. Cikkünkben összefoglaljuk, hogyan ért be több évtized várakozása, milyen volt a fogadtatása, miken vitáztunk és milyen lehetőséget ad a Nagykörút jövőjének, ezzel Budapestnek ez a kétszer két, olcsón és gyorsan kivitelezett sárga csík. A történet nem csak a Nagykörútra érvényes, akkor is érdemes elolvasnod visszaemlékezésünket, ha nem a környéken élsz, mert a tapasztalatok máshol is hasznosak lehetnek.

2020.12.29 |  aron
Itt találod Budapest és környéke kerékpárboltjainak térképét

Térképre tettük Budapest bringaboltjait és szervizeit. Jó böngészést!

2021.02.03 |  aron