Facebook Instagram Youtube

Mi van a táskádban? Készítsd el saját Bam! plakátodat!

Mi van a táskádban? Készítsd el saját Bam! plakátodat!
2014.04.15
Cimkék: BAM
Az idei témánk a bicajosok táskája.Idén egyedülálló alkalmat kínálunk: elkészítheted saját Bam! plakátodat:

Az idei témánk a bicajosok táskája.
Idén egyedülálló alkalmat kínálunk: elkészítheted saját Bam! plakátodat:

Az elküldés módja kétféle lehet:

A klassz plakátokat megosztjuk Nők Lapja Café blogunkban és közzétesszük a Facebookon is. 

2014. április 26-án pedig élő óriás Bam! plakát fotózást tartunk a Néprajzi Múzeumban. Részletek hamarosan Facebook oldalunkon!

Kapcsolódó hírek

Budapest, Debrecen, Győr, Szeged és Székesfehérvár útvonalai a tavaszi Bringázz a Munkába! kampányban

Merre tekertek a tavaszi Bringázz a Munkába! kampány résztvevői a játék 5 legbiciklisebb városában? A játékhoz használt Bike Citizens alkalmazásban rögzített utazásokat anonim módon egymásra téve megláthatjuk, merre tekertek a legtöbben. Ebből kiderül, mik a népszerű útvonalak, ahogy azt is láthatjuk, milyen helyeket kerültek el a bringázók. A cikkben nagy méretben letölthető térképeket is találtok.

2019.08.12 |  aron
Budapest, Debrecen és Székesfehérvár legbiciklisebb útvonalai a Bringázz a Munkába kampányban

2018-ban, az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával 4 év szünet újra meg tudtuk rendezni a Kerékpárosklub által 2007-ben elindított Bringázz a Munkába kampányt. Tavalyi újításunk a Bike Citizens alkalmazás volt, a majdnem 6000 regisztrált játékos mérte tekeréseit, ezzel részt vehettek a 4 millió forint összértékű nyereménysorsolásban. Minden felhasználó térképen láthatta a saját tekeréseit, de összesített hőtérképek is készültek a mérésekből. A névtelen, nem azonosítható adatokból látszik, hogy milyen útvonalakon tekertek a játék résztvevői.

2019.01.10 |  aron
Ezeken dolgoztunk 2017-ben

A Magyar Kerékpárosklub több mint egy évtizede dolgozik a kerékpározás fejlődéséért. Célunk, hogy egyre többen és egyre jobb körülmények között juthassanak el A-ból B-be biciklin. Olvasd el, mit értünk el 2017-ben!

2018.01.29 |  aron