Facebook Instagram Youtube

Pályázat: önkéntes projektasszisztens

Pályázat: önkéntes projektasszisztens
2011.09.06
Cimkék: Tagoknak
A Magyar Kerékpárosklub önkéntes projektasszisztenst keres heti 12 órás munkavégzésre. A projektasszisztens a projektvezető koordinálásával a Magyar Kerékpárosklub aktuális projektjeinek szervezéssel, lebonyolítással kapcsolatos feladatokat látja el.

A Magyar Kerékpárosklub önkéntes projektasszisztenst keres heti 12 órás munkavégzésre. A projektasszisztens a projektvezető koordinálásával a Magyar Kerékpárosklub aktuális projektjeinek szervezéssel, lebonyolítással kapcsolatos feladatokat látja el.

 
 
A projektasszisztens fő feladatai:
A Bringázz a munkába! és a Helyben vedd meg! kampányokkal kapcsolatos mindennapi munkák támogatása proaktív részvétellel 
Belső adminisztráció, levelezések bonyolítása
Események előkészítése, szervezése, helyszíni koordinálása
Határidők, események nyomon követése, betartatása
Kapcsolattartás, önkéntesek szervezése
Tartalmak létrehozása
 
Jelentkezési határidő: 2011.09.19.
 
 Elvárások:
heti 12 óra munkavégzés (elsősorban hétköznap munkaidőben)
számítógépes ismeretek (Word, Excel, Power Point, internet)
jó kommunikációs és szervezőkészség
magabiztos, önálló és proaktív munkavégző képesség
megbízható, pontos és hatékony munkavégzés
 
 Előny:
felsőfokú végzettség
civil szervezetnél szerzett tapasztalat 
projektasszisztensi tapasztalat 
marketinges tapasztalat 
 
Kínálunk:
szakmai tapasztalat 
csapatszellem
szakmai képzések, szemináriumok
rugalmas munkaidő
változatos munka
fiatalos munkahelyi légkör
 
Jelentkezés magyar nyelvű önéletrajzzal és motivációs levéllel 2011. szeptember 19-én 12 óráig Papp Krisztina projekmenedzsernél: bringazz@kerekparosklub.hu „önkéntes projektasszisztens” tárggyal. A jelentkezők kiválasztása két lépcsőben történik. 
 
Munkakezdés: 2011.09.21.
Munkavégzés helyszíne: Budapest

Kapcsolódó hírek

15%-kal több kerékpározót mértek Budapesten 2020-ban, decemberben 61%-kal többet, mint egy éve

A BKK öt, nyilvánosan elérhető adatokat mutató kerékpárszámlálóján 15 %-kal nagyobb forgalmat mértek 2020-ban, mint 2019-ben. A 2020-ban összesen mért 2.771.710. kerékpározó rekord azóta, hogy egyszerre öt helyen mérik a biciklis forgalmat. A bicikliutak és sávok aszfaltjába telepített detektorok felett még télen is többen kerékpároztak: a 2019 decemberi biciklis forgalmat már 2020 december közepén túlszárnyalták a budapestiek, a bringás forgalom télen nőtt leginkább 2019-hez képest. A Csepelre vezető Weiss Manfréd úton mérték a legnagyobb éves (26%-os) növekedést, a budai rakparton pedig 2020-ban mértek először 1 milliónál több kerékpározót számoltak. Munkanapokon és munkaszüneti napokon is nőtt a kerékpáros forgalom, ami az otthoni munkavégzés, az oktatási intézmények és vendéglátóhelyek bezárása mellett kiemelkedő.

2021.01.11 |  aron
Így lett kerékpársáv a Nagykörúton és más fontos főútvonalakon

2020 legnagyobb és leghíresebb hazai kerékpárosbarát fejlesztése a nagykörúti kerékpársáv volt. A régóta várt, belvárosi kerületeket összekötő kerékpársávok tesztüzemét a tavaszi koronavírus-járvány elkerüléséhez kapcsolódóan indították el, majd a népszerűségét látva kisebb változtatásokkal ősszel meg is tartották. Cikkünkben összefoglaljuk, hogyan ért be több évtized várakozása, milyen volt a fogadtatása, miken vitáztunk és milyen lehetőséget ad a Nagykörút jövőjének, ezzel Budapestnek ez a kétszer két, olcsón és gyorsan kivitelezett sárga csík. A történet nem csak a Nagykörútra érvényes, akkor is érdemes elolvasnod visszaemlékezésünket, ha nem a környéken élsz, mert a tapasztalatok máshol is hasznosak lehetnek.

2020.12.29 |  aron
Itt találod Budapest és környéke kerékpárboltjainak térképét

Térképre tettük Budapest bringaboltjait és szervizeit. Jó böngészést!

2021.02.03 |  aron