Facebook Instagram Youtube

Hírek: óbuda

Virtuális Bebiciklizés: Videós és térképes tanácsok a forgalomban kerékpározáshoz
A járványügyi lezárások miatt nem tudtuk megtartani tervezett Bebiciklizés oktatóprogramjainkat, viszont videós és térképes verziókat készítettünk, amelyek segítségével otthon is megnézheted, hogyan kell a különböző közlekedési helyzetekben kerékpározni. Virtuális oktatópályánk általános helyzeteket mutat be, de Óbudán, Szegeden és Székesfehérváron is megmutatunk több útvonalat. A bemutatott szituációk bárhol ismerősek lehetnek, így más településeken is hasznosak.
2021.06.08 |  aron
A békásmegyeri lakótelep kerékpárosai a legelégedetlenebbek a III. kerületben
A lakótelepi kerékpártárolás nehézségeinek megoldásában próbál segíteni a Magyar Kerékpárosklub Óbuda-Békásmegyer önkormányzatának. A kerületi igények felmérését online és személyes kérdőívek, valamint egy lakossági fórum keretében végeztük idén ősszel. Alább a jelenlegi helyzettel való elégedettség és lehetséges megoldások támogatottságát vizsgáló kérdőívünk eredményeit olvashatjátok.
2017.11.16 |  aron
Elkészítettük Óbuda kerékpárosbarát átalakulásának koncepcióját
Elkészítettük a Kerékpárosbarát Óbuda koncepciót, mely alapjaiban határozza meg a kerület  jövőbeli bringabarát fejlesztéseit.
2016.08.03 |  aron
Csináljunk bringabarát kerületet Óbudából!
A tavalyi Kerékpárosbarát Eger koncepció elkészítése után újabb felkérést kaptunk, ezúttal Budapest III. kerületével működünk együtt.
2016.02.25 |  aron