Facebook Instagram Youtube

Hírek: örömtekerés

Tavaly tüntettünk érte, most örömbiciklizést tartottunk az új Bartók Béla úti kerékpársávokon
Budapest legszélesebb biciklisávjait ünnepeltük 250-en szerda este a Bartók Béla úton, ahol tavaly nyáron még tüntettünk a kerékpársávért. 2006-ban vetette fel a Kerékpárosklub dél-budai szervezete a sávok szükségességét, aminek a Bartók Béla út tavalyi átépítésekor kellett volna elkészülnie. A kerület és a főváros visszavont terveiben a járdák szélesítése, kerékpársávok, rakodóhelyek kialakítása tette volna élhetőbbé a 11. kerület kulturális központját. A terv visszavonása után még járdaszűkítéssel és fakivágással járó, biciklisáv nélküli útszélesítésről is szó volt.
2017.10.19 |  aron
Örömtekerés Újbudán
Végre elkészült a nagykörúti kerékpársáv újbudai folytatása is, a XI. kerületben az Irinyi József utcában és az Október huszonharmadika utcában kétoldali irányhelyes kerékpársáv épült.
2022.08.10 |  melinda
Happy Mass Budapest első védett kerékpársávjain
Örömtekerés az Üllői- és Váci úton, Budapest első védett kerékpársávjain! Belvárosi autópályából egy élhetőbb sugárúttá változik át az Üllői- és a Váci út! A metrópótlás után felszabaduló buszsávok helyét kerékpársávok veszik át! Méghozzá nem is akármilyen, hiszen ezek Budapest első, pollerekkel védett kerékpársávjai!
2023.08.02 |  melinda