Facebook Instagram Youtube

Hírek: Bringával boltba

A Bringával Boltba kampányról
Eleged van a vacak küllőgyilkos bringaparkolókból? Hogy jobb megoldás híján a korláthoz, az útjelzőtáblához muszáj lakatolnod? Hogy a biztonsági őr rádszól, ha nem jó helyen lakatolsz - miközben nem lehet a kijelölt helyen normálisan lakatolni?
2014.01.03 |  Emese
>>> A szórólappal felkeresett üzletek, boltok regisztrációja ITT
Idekattintva tudod felvinni az általad felkeresett üzletek adatait:Betöltés...Bringával Boltba kampánnyal kapcsolatos minden infó, prospektuskérő űrlap, boltregisztrációs ív, fotók stb egy helyen itt.  
2013.12.16 |  Varga Andrea
Itt igényelhetsz szórólapot a Bringával Boltba AKCIÓHOZ!
Szeretnéd te is, hogy normális parkolási körülmények fogadjanak, ha betérsz egy boltba vagy egy szolgáltatóhoz? Légy te is Bringával Boltba kampányunk nagykövete és te is segíts abban, hogy minél több üzlethez eljusson új prospektusunk. A kis szórólap arra buzdítja az üzleteket, hogy fogadják örömmel a kerékpárral érkezőt, és építsenek számukra jó kerékpárparkolókat.
2013.12.16 |  Varga Andrea
7 meglepő tény a kerékpáros vásárlóról
Néha a számok eddigi rossz vélekedéseinket megcáfolják - ezért érdemes elolvasni ezt a 7 meglepő tényt.
2013.12.16 |  Emese
Miskolc a Bringával Boltba! kampány első állomása
Az országos kampány első állomása Miskolc, ahol a Kerékpárosklub partnerszervezete, a Kerékpáros Miskolc Egyesület koordinálja a munkát 2014 júniusától.
2014.06.03 |  Emese
Milyen a jó kerékpártámasz?
Sokan nincsenek tisztában azzal, milyen valójában egy jó kerékpártámasz. Ezért fordul elő, hogy - bár a jószándék megvan - de mégis használhatatlan kerékpárparkolókkal találkozunk sok helyen.
2013.12.16 |  Emese