Facebook Instagram Youtube

A Bringával Boltba kampányról

A Bringával Boltba kampányról
2014.01.03
Eleged van a vacak küllőgyilkos bringaparkolókból? Hogy jobb megoldás híján a korláthoz, az útjelzőtáblához muszáj lakatolnod? Hogy a biztonsági őr rádszól, ha nem jó helyen lakatolsz - miközben nem lehet a kijelölt helyen normálisan lakatolni?

Eleged van a vacak küllőgyilkos bringaparkolókból? Hogy jobb megoldás híján a korláthoz, az útjelzőtáblához muszáj lakatolnod? Hogy a biztonsági őr rádszól, ha nem jó helyen lakatolsz - miközben nem lehet a kijelölt helyen normálisan lakatolni?

Most te is tehetsz a tarthatatlan állapotok ellen! Vegyél részt Bringával Boltba kampányunkban: segíts velünk együtt terjeszteni új, üzleteknek szóló információsanyagunkat arról, milyen kerékpárparkolót érdemes építeniük.

 

 

 

 

A feladat egyszerű:

  1. Íratkozz fel prospektusért itt. (Kézbesítés februártól!)
  2. Keress fel olyan üzleteket (boltokat, szolgáltatókat, étkező- vagy bulihelyeket stb.) ahova Te is szívesen járnál kerékpárral - de nem teszed, vagy csak nehézkesen, mivel a parkolás nem megoldott.
    • Próbáld meg megtudni, ki az üzletben a döntéshozó/tulajdonos/üzletvezető. Keresd meg - lehetőség szerint - személyesen, és nyújts át neki egyet a kis színes prospektusból. 
    • Olvasd el sorvezetőnket, mely minden fontos információt arról, pontosan mit kell tenned, és segítséget nyújt az üzletvezetővel folytatandó beszélgetésedhez is.
  3. Regisztrálj: Kérjük, a szórólap átadása után itt regisztráld az üzlet adatait. 

Köszönjük munkádat!
 
Kérdés esetén keresd Varga Andit az alábbi elérhetőségeken:
onkentes[kukac]kerekparosklub.hu
+36 30 543 9987


Bringával Boltba kampánnyal kapcsolatos minden infó, prospektuskérő űrlap, boltregisztrációs ív, fotók stb egy helyen itt.

 

Kapcsolódó hírek

15%-kal több kerékpározót mértek Budapesten 2020-ban, decemberben 61%-kal többet, mint egy éve

A BKK öt, nyilvánosan elérhető adatokat mutató kerékpárszámlálóján 15 %-kal nagyobb forgalmat mértek 2020-ban, mint 2019-ben. A 2020-ban összesen mért 2.771.710. kerékpározó rekord azóta, hogy egyszerre öt helyen mérik a biciklis forgalmat. A bicikliutak és sávok aszfaltjába telepített detektorok felett még télen is többen kerékpároztak: a 2019 decemberi biciklis forgalmat már 2020 december közepén túlszárnyalták a budapestiek, a bringás forgalom télen nőtt leginkább 2019-hez képest. A Csepelre vezető Weiss Manfréd úton mérték a legnagyobb éves (26%-os) növekedést, a budai rakparton pedig 2020-ban mértek először 1 milliónál több kerékpározót számoltak. Munkanapokon és munkaszüneti napokon is nőtt a kerékpáros forgalom, ami az otthoni munkavégzés, az oktatási intézmények és vendéglátóhelyek bezárása mellett kiemelkedő.

2021.01.11 |  aron
Így lett kerékpársáv a Nagykörúton és más fontos főútvonalakon

2020 legnagyobb és leghíresebb hazai kerékpárosbarát fejlesztése a nagykörúti kerékpársáv volt. A régóta várt, belvárosi kerületeket összekötő kerékpársávok tesztüzemét a tavaszi koronavírus-járvány elkerüléséhez kapcsolódóan indították el, majd a népszerűségét látva kisebb változtatásokkal ősszel meg is tartották. Cikkünkben összefoglaljuk, hogyan ért be több évtized várakozása, milyen volt a fogadtatása, miken vitáztunk és milyen lehetőséget ad a Nagykörút jövőjének, ezzel Budapestnek ez a kétszer két, olcsón és gyorsan kivitelezett sárga csík. A történet nem csak a Nagykörútra érvényes, akkor is érdemes elolvasnod visszaemlékezésünket, ha nem a környéken élsz, mert a tapasztalatok máshol is hasznosak lehetnek.

2020.12.29 |  aron
Itt találod Budapest és környéke kerékpárboltjainak térképét

Térképre tettük Budapest bringaboltjait és szervizeit. Jó böngészést!

2021.02.03 |  aron