Facebook Instagram Youtube

Hírek: Szlovákia

A Kerékpárosklub működését mutattuk be szlovák bringás szervezeteknek
Idén másodszor szerepeltünk a szlovák kerékpáros konferencián. Elnökhelyettes - szóvivőnk a Kerékpárosklub felépítését és működését mutatta be a szlovák kerékpáros szervezetek képviselői, illetve (ön)kormányzati dolgozók, a pozsonyi holland nagykövetség és holland szakértők számára.
2019.11.11 |  aron
Javulni fognak a Szlovákia és Magyarország közötti kerékpáros kapcsolatok
A határmenti kerékpáros útvonalak fejlesztésre kerülnek, valamint javulnak az autóbusz- és vasúti kapcsolatok is. Továbbá, kijelölésre kerül hamarosan a Vasfüggöny menti kerékpáros útvonal hiányzó szakasza is az Euro-Velo 13 részeként.
2014.06.03 |  Radics Miklós
Részt vettünk, előadtunk és kapcsolatokat építettünk a 10. Szlovák Kerékpáros Konferencián
A kétnapos vándorkonferencia jubileumi állomása Besztercebánya volt. Október 23-án és 24-én a szlovák tapasztalatok mellett nemzetközi előadóktól brit, cseh, osztrák és magyar megoldásokról is hallhatott a közönség, a prezentációk között pedig aktív beszélgetések alakultak ki a kapcsolódó témákban. A rendezvény egy díjátadónak is otthont adott: az Európai Mobilitási Hét záróaktusaként a fenntartható városi közlekedésért tevékenyen dolgozó szlovák települések versenyének győzteseit a konferencia első napjának végén jutalmazták meg. A Kerékpárosklub elnökhelyettese a magyar bringás mozgalom történetét és tapasztalatait mutatta be.
2018.12.11 |  aron
Bringatúra Bécs és Pozsony között
Bringatúra határokon át, Duna mentén a Kerékpárosklubbal
2016.08.02 |  aron