Facebook Instagram Youtube

Hírek: hello

Baleset-, felelősség- és lopásbiztosítás is jár Kerékpárosklub tagsághoz - itt vannak a részletek!
Kerékpárosklub tagsággal a baleset- és felelősségbiztosítás mellett már biciklilopásra is jár kártérítés az ezt választó tagjainknak. A Kerékpárosklub és a Posta Biztosító közti együttműködésnek köszönhetően többféle értékre biztosíthatjátok kerékpárotokat, az eddigiekkel megegyező áron, további választható extrákkal. Mindeközben a tagsággal több száz kedvezményt is igénybe vehettek, ha utaznátok, vásárolnátok vagy szervizelnétek. Sőt a jogsegély szolgáltatásunk is segít, ha bajba kerülnél. A bringás fejlődésért végzett munkát természetesen továbbra is támogathatjátok biztosítás nélküli tagsággal is.
2019.04.01 |  aron
Gyakran Ismételt Kérdések (GY.I.K.) a kerékpáros biztosítással kapcsolatban
2018. november 15-től kötött új vagy meghosszabbított Kerékpárosklub tagsághoz a baleset- és felelősségbiztosítás mellett már vagyonbiztosítás is járhat, vagyis biciklilopás esetén is téríthetik a károdat, vagy egy részét. Igyekeztünk öszeszedni a felmerülő kérdéseket, és alább válaszokat adni rájuk.
2018.11.14 |  aron
Újítások a Hello biztosítónál
Újítások léptek életbe a Hello biztosítónál: megújult a teljes weboldal, az applikáció és a fotó feltöltési folyamat.
2022.11.07 |  melinda
Március 1-től módosulnak a tagsági díjak
Tagdíjaddal abban segítesz, hogy azok finanszírozzák szervezetünket, akiknek az érdekeit képviseljük, így alapműködésünket nem az állam vagy pályázatok, hanem a kerékpárosok civil összefogása biztosítja.
2023.02.15 |  melinda