Facebook Instagram Youtube

Hírek: kérdőív

Milyen volt az I bike Budapest felvonulás? Töltsd ki a kérdőívünket!
Kíváncsiak vagyunk rá, hogy érezted magad a I bike Budapest felvonuláson, hogy fejlődhessünk, és egy egész évben aktív, egy jobb Budapestért dolgozó bringás mozgalmat építhessünk.
2018.05.03 |  aron
Milyen volt a 2017-es I Bike Budapest felvonulás? Kérdőív és nyereményjáték
Van egy csomó ötletünk, de nagyon kíváncsiak vagyunk arra, TE hogy érezted magad áprilisban. Töltsd ki a kérdőívet, és nyerj!
2018.01.16 |  aron
Szólj bele a budapesti kerékpáros fejlesztésekbe, töltsd ki kérdőívünket!
18 kerületben 12 biciklis beruházás várható 8.4 milliárd forint EU-s forrásból Budapesten. A Magyar Kerékpárosklub szerint olyan fejlesztésekre van szükség, melyeknek köszönhetően bárki el tud tekerni munkába, iskolába, vásárolni vagy kikapcsolódni. Ha jól költjük el a pénzt, akkor nagyot léphetünk egy bringabarát, élhető főváros felé. Szakembereink a kerületekkel és a BKK-val is egyeztetnek a fejlesztésekről, amihez szeretnénk a Ti véleményeteket is kérni! Töltsétek ki kérdőívünket, mondjátok el merre, milyen hiányosságokat tapasztaltok, milyen fejlesztésekre lenne szükség!
2017.02.28 |  aron
I Bike Budapest kérdőív és nyereményjáték
Tervezzük az idei nagy tavaszi bringás felvonulást, és itt az ideje, hogy megkérdezzük, TE hogy érezted magad tavaly áprilisban és mit szeretnél idén. Célunk, hogy folyamatosan fejlődjünk, és olyan programokat szervezzünk, amiken szívesen vennél részt. Kérjük, segíts ebben a kérdőív kitöltésével!
2017.01.17 |  aron
A kerékpáros és a vasúti közlekedés kapcsolata - felmérésünk eredménye
A 2012. februárjában végzett, a MÁV-START-tal közös kutatásunk értékelése elkészült. Köszönjük mindenkinek a kitöltést, reméljük lesz haszna a felmérésünknek. Összesen 1374-en töltöttétek ki az ívet, melyből számos hasznos információt kaptunk – ezeket természetesen továbbítjuk a MÁV-START munkatársainak.
2012.05.30 |  Közlekedés
Együttműködés Törökbálinttal: 2012 januári fejlemények
A törökbálinti önkormányzattal folytatott közös munka fejleménye egy most elindított kérdőív, melyben amellett, hogy felmérjük a jelenlegi közlekedési szokásokat, a helyiek javaslatait is összegyűjtjük (kitöltési határidő: február 20.).
2012.01.31 |  Közlekedés