Facebook Instagram Youtube

Milyen volt a 2017-es I Bike Budapest felvonulás? Kérdőív és nyereményjáték

Milyen volt a 2017-es I Bike Budapest felvonulás? Kérdőív és nyereményjáték
2018.01.16
Van egy csomó ötletünk, de nagyon kíváncsiak vagyunk arra, TE hogy érezted magad áprilisban. Töltsd ki a kérdőívet, és nyerj!

Kedves I Bike Budapest résztvevő!

Április még odébb van, mi viszont már nekiálltunk a nagy tavaszi bringás felvonulás szervezésének. Van egy csomó ötletünk, de nagyon kíváncsiak vagyunk arra, TE hogy érezted magad áprilisban. Minden évben fejlődni szeretnénk, és a közösségnek óriási szava van abban, merre menjünk. Olyan eseményeket szeretnénk, amik segítik a budapesti bringázást, és amin szívesen veszel részt.

Kérjük töltsd ki a kérdőívet, hogy még jobb legyen az idei I bike Budapest!


Fotó: Soós Bertalan / Magyar Kerékpárosklub

A kitöltés névtelen. A válaszokat a főszervezők látják, de lehet, hogy közzéteszünk majd egy-egy összesítést.

A kérdőív kitöltése kb. 10-15 percet vesz igénybe, az időd ráfordítását pedig egy I Bike Budapest nyereményjátékkal szeretnénk megköszönni.

Ha 2018. január 28. (vasárnap) éjfélig kitöltöd a kérdőívet és megadod az emailcímed (ezen keresztül tudunk értesíteni, ha nyertél) egy szabadon választható I Bike Budapest ajándékot (pólót, pulóvert, esőkabátot, táskát) nyerhetsz!

Megadhatod a mailcímedet, amivel felkerülsz a Budapesti Bringariadó hírlevélre. Itt évente 5-6 levelet írunk, ha helyzet van. Nem spammelünk, nem adjuk tovább a címed.

Ne csak a nyereményre utazz, a kérdőív a munkánkat segíti. A kitöltők között egy nyertest sorsolunk ki.

A kitöltés határideje 2018. január 28, vasárnap 24:00.

Ha hibát találsz a kérdőívben, itt jelezheted: ibikebudapest kukac kerekparosklub.hu

A csillaggal jelzett kérdések kitöltése kötelező.

Köszi a segítséget!

Aron, Kükü, Bence

Ha az kényelmesebb, kitöltheted Google Kérdőívben is itt.

 


Tetszett a cikk?

A Kerékpárosklub azért dolgozik, hogy bringa- és emberbarát településeink legyenek. Ez csak a Te támogatásoddal lehetséges.

Hogyan segíthetsz?

Add nekünk adód 1%-át! Adószámunk: 18245402-2-41. További infók az 1%-ról.

Lépj be! Tagsági díjaddal nem csak a munkánkat támogathatod. Helyi szervezetekhez csatlakozhatsz és rengeteg szolgáltatás, kedvezmény, biztosítás is jár érte az egész országban. Belépéshez kattints ide!

Oszd meg a cikket, ha egyetértesz céljainkkal!

 

Kapcsolódó hírek

15%-kal több kerékpározót mértek Budapesten 2020-ban, decemberben 61%-kal többet, mint egy éve

A BKK öt, nyilvánosan elérhető adatokat mutató kerékpárszámlálóján 15 %-kal nagyobb forgalmat mértek 2020-ban, mint 2019-ben. A 2020-ban összesen mért 2.771.710. kerékpározó rekord azóta, hogy egyszerre öt helyen mérik a biciklis forgalmat. A bicikliutak és sávok aszfaltjába telepített detektorok felett még télen is többen kerékpároztak: a 2019 decemberi biciklis forgalmat már 2020 december közepén túlszárnyalták a budapestiek, a bringás forgalom télen nőtt leginkább 2019-hez képest. A Csepelre vezető Weiss Manfréd úton mérték a legnagyobb éves (26%-os) növekedést, a budai rakparton pedig 2020-ban mértek először 1 milliónál több kerékpározót számoltak. Munkanapokon és munkaszüneti napokon is nőtt a kerékpáros forgalom, ami az otthoni munkavégzés, az oktatási intézmények és vendéglátóhelyek bezárása mellett kiemelkedő.

2021.01.11 |  aron
Így lett kerékpársáv a Nagykörúton és más fontos főútvonalakon

2020 legnagyobb és leghíresebb hazai kerékpárosbarát fejlesztése a nagykörúti kerékpársáv volt. A régóta várt, belvárosi kerületeket összekötő kerékpársávok tesztüzemét a tavaszi koronavírus-járvány elkerüléséhez kapcsolódóan indították el, majd a népszerűségét látva kisebb változtatásokkal ősszel meg is tartották. Cikkünkben összefoglaljuk, hogyan ért be több évtized várakozása, milyen volt a fogadtatása, miken vitáztunk és milyen lehetőséget ad a Nagykörút jövőjének, ezzel Budapestnek ez a kétszer két, olcsón és gyorsan kivitelezett sárga csík. A történet nem csak a Nagykörútra érvényes, akkor is érdemes elolvasnod visszaemlékezésünket, ha nem a környéken élsz, mert a tapasztalatok máshol is hasznosak lehetnek.

2020.12.29 |  aron
Itt találod Budapest és környéke kerékpárboltjainak térképét

Térképre tettük Budapest bringaboltjait és szervizeit. Jó böngészést!

2021.02.03 |  aron