Facebook Instagram Youtube

Hírek: kerékpárparkoló

A kerékpározás és vasúti közlekedés kapcsolatának lehetőségei Budapesten
Képzeljük csak el, milyen egyéni és helyi hatásai lennének, ha a több ezer érdi, gödöllői, tatabányai, esztergomi, váci vagy székesfehérvári ingázó kerékpárral közelíthetné meg a vasútállomásokat! Ők az autópályák helyett 10-15 perc alatt eltekernének a helyi vasútállomásra, vonatra szállnának, majd a városban egy második – akár saját vagy közösségi  – bicikli segítségével a munkahelyükre érnének. A vonaton pihenni, vagy már dolgozni tudnának, és a napi testmozgás is ingyen meglenne.
2018.03.23 |  aron
Idén is bringával menj a Sziget fesztiválra!
Idén is mi fogjuk üzemeltetni Közép-Európa legnagyobb őrzött és ingyenes bringaparkolóját a Sziget fesztiválon! Nem kell a HÉV-re várnod vagy hosszasan autóparkolóhelyet keresned. Gyere bringával és mi a nap 24 órájában ingyen vigyázunk kétkerekűdre, míg te bulizol!
2014.07.20 |  Emese
A MÁV megkezdte a kerékpárparkolók telepítését - FRISS: már a Déli, Kelenföldi és Nyugati pályaudvarokon is!
Több éves munkánk első eredményeit láthatjátok: megkezdődött a budapesti főpályaudvarokon a kerékpárparkolók építése. FRISS: A Nyugati és a Kelenföldi pályaudvar után már a Déli pályaudvaron is megkezdődött a munka!
2013.12.23 |  Emese
Adományokat várunk! Segíts most te is, hogy kerékpárparkolót kapjanak az általános iskolások karácsonyra
Még december 20-ig gyűjtjük az adományokat. Segíts Te is, hogy a Bam! nyertes Tiszaroffi Baptista Általános Iskola tanulói egy 70 beállós fedett és zárható bringaparkolót kaphassanak Karácsonyra.
2013.12.01 |  Emese
Hatalmas győzelem Zuglóban: 214 kerékpártároló kerül kihelyezésre
Zuglóban a képviselő-testület 2013. június 20-i gyűlésén ellenszavazat nélkül megszavazta, hogy 214 tárolót helyezzenek ki idén Zuglóban.
2013.06.23 |  Emese
A parkolók megépítése helyett tiltótáblák a pályaudvarokon! MEGJÖTT A MÁV VÁLASZA
** Megérkezett a MÁV válaszlevele! ** Budapest főpályaudvarain több, mint 5000 kerékpár parkolása továbbra sem lehetséges, ám a megoldás helyett tiltótáblák: az otthagyott kerékpárokat elszállítják.
2013.08.05 |  Emese