Facebook Instagram Youtube

Hírek: metrópótló

Bringás reggelivel és sajtótájékoztatóval indítottuk a Metrópótló kampányt
A Magyar Kerékpárosklub kedden rendhagyó bringás reggelivel indította el az M3 metró lezárásához kapcsolódó metrópótló kampányát a Kálvin téri MOL Bubi gyűjtőállomásnál.
2020.11.10 |  aron
Bringás reggelivel és sajtótájékoztatóval indítottuk a Metrópótló kampányt
A közlekedési káosz elkerülésére a legmegbízhatóbb, legolcsóbb és legszabadabb megoldás, ha biciklivel közlekedünk. Újpestről a belváros, Buda, a Lehel téri ideiglenes metróvégállomás és a Hősök tere felé meglévő biciklis útvonalakat ajánl a Kerékpárosklub, amiken kezdő bringázók is kényelmesen elindulhatnak. A biciklis szervezet információs oldalt és kampányt indított a 3-as metró lezárása alkalmából.
2017.11.06 |  aron
Bécsben a bicikli is besegít a metrópótlásba
Miközben itthon végeláthatatlan viták folynak a 3-as metró felújításáról, és még a villamosközlekedés felfüggesztése is lehetőségként merült fel az autózás zavartalansága érdekében, addig Bécsben fenntartható közlekedési módokkal váltják ki a szerelvényeket. Ennek részeként erős bringás kampány zajlott és kerékpárosbarát fejlesztések is történtek. 
2016.11.17 |  aron
Bringázás Bécsben és Budapesten: hasonló problémák, különböző megoldások
Kerekasztal-beszélgetésen vitatták meg az osztrák és a magyar főváros szakemberei a kerékpáros közlekedés jelenét és jövőjét, a közösségi kerékpárrendszerek különbségeit és hasonlóságait, valamint a biciklizés szerepét a metrópótlásban 2017. szeptember 21-én, Budapesten.
2017.10.11 |  aron