Facebook Instagram Youtube

Hírek: stars-uniqa

STARS-UNIQA oktatási program gyerekeknek
A Föld- napja alkalmából tartottunk szemléletformáló programot a XVI. kerületi általános iskolásoknak a Hermina Sportparkban, a STARS-UNIQA iskolásokat célzó programunk keretében. A rendezvény május 12-én zajlott le és összesen 12 iskola alsós és felsős osztálya, több, mint 200 diák vehetett részt a programokon. 
2017.05.25 |  aron
Elmélet és gyakorlat a STARS-UNIQA iskolai kampány záróeseményén, a Nagy Tavaszi Bringás Napon
A Kerékpárosklub által koordinált STARS-UNIQA program 2016/17-es tanév végi fődíja a Nagy Tavaszi Bringás Napon való részvétel volt. A rendezvényen azoknak az iskoláknak biztosítottunk lehetőséget a részvételre, akik évközben a legaktívabbak voltak és több olyan programot is szerveztek, amely a kerékpározás népszerűsítését, szemléletformálást tűzte ki célul.
2017.06.06 |  aron
Én legszívesebben így közlekednék… - STARS-UNIQA rajzpályázat eredményhirdetés
A STARS-UNIQA rajzpályázatot 6 és 18 év közötti iskolásoknak hirdettük meg és a vajdasági Szabadkától Sopronig rengeteg iskolából érkeztek pályaművek. 72 gyerekrajz készült a pályázatra összesen, amelyek közül az UNIQA Biztosító, a BKK és a Kerékpárosklub munkatársaiból álló zsűri választotta ki a legkiemelkedőbbeket.
2017.04.25 |  aron
Én legszívesebben így közlekednék - Rajzpályázat iskolásoknak
A Magyar Kerékpárosklub a STARS-UNIQA program keretében csoportos rajzpályázatot hirdet iskolás osztályoknak. A legjobbaknak járó díjakat a pályázó osztály kapja.
2017.03.13 |  aron
Ezek lesznek a STARS-UNIQA kampányunk tavaszi programjai
Tavaly indult STARS-UNIQA programunk, ami általános és középiskolások közt népszerűsíti a bringás közlekedést. Itt az idei tavaszi félév programjairól olvashattok! A fődíj 5 iskolai csoport részvétele egy nagy tavaszi bringás napon. A nap programjai  Bringaakadémia akadály-, és közlekedésbiztonsági pálya; Gabitriál extrémsport bemutató, goldsprint verseny, interaktív KRESZ órák, kvíz és bringás puzzle, ügyességi játékok.
2017.02.28 |  aron
Gyalogos busz és bringavonat a fenntartható közlekedés népszerűsítéséért
Ahogy a jelzőlámpa zöldre vált, kerékpáros gyerekek hosszú sora keresztezi az utat, láthatósági mellényt viselő felnőttek felügyelete mellett. Ez a „bringavonat”, kisiskolások szervezett reggeli közlekedése az iskolába, amely egyszerre népszerűsíti a fenntartható közlekedést és az aktív testmozgást, és nem utolsósorban önálló és felelős közlekedésre tanítja a gyerekeket.
2017.03.30 |  aron