Facebook Instagram Youtube

Hírek: tagságnak

Megtartottuk az I. Kerékpáros Klubestünket
Klubestjeinken szeretnénk minél több kerékpározás-, fenntartható közlekedés iránt érdeklődő városlakóval és szakemberrel találkozni. Fontosnak tartjuk, hogy a konferenciák és tanulmányutak során megszerzett ismereteinket átadjuk, valamint, hogy az aktuálisan zajló projekteket és jövőbeni terveinket megvitassuk a tagjainkkal.
2022.11.21 |  melinda
"Az Év Fővárosi Civil Szervezete" díj - SZAVAZZ RÁNK!
Indultunk az "Az Év Fővárosi Civil Szervezete" pályázaton és bekerültünk a legjobb 10 közé, most pedig szavazással kell eldönteni, hogy végül ki nyeri a díjat.
2022.12.01 |  melinda
Részt vettél a tavaszi tagsági akcióban? Akkor nézd meg a listát, mert lehet, hogy te is nyertél!
Május 1 és június 6. között zajlott az idei tavaszi tagsági akciónk, az első 100 belépőnek garantált ajándékkal kedveskedünk és további 110 nyereményt sorsoltunk ki azok között, akik ebben az időszakban beléptek vagy meghosszabbították Kerékpárosklub tagságukat! A nagylelkű támogatóink által felajánlott nyeremények között bringás kiegészítők, térképek, fesztiválbelépők, családi programok, szálláshelyek és vásárlási utalványok vannak 1.5 millió forint értékben. Köszönjük a nyeremények felajánlóinak és tagjainknak a támogatást!
2023.06.09 |  melinda
Márciustól 1-től változnak a tagsági díjak
Sajnos az elmúlt évben szervezetünk tagsága csökkent, de a működési költségeink, kiadásaink nem csökkennek ezzel arányosan.
2024.02.01 |  melinda