Facebook Instagram Youtube

Itt találod Budapest és környéke kerékpárboltjainak térképét

Itt találod Budapest és környéke kerékpárboltjainak térképét
2021.02.03
Térképre tettük Budapest bringaboltjait és szervizeit. Jó böngészést!

Térképre tettük Budapest bringaboltjait és szervizeit. Jó böngészést! 

A boltokat régiók szerint csoportosítottuk. A térképen oldalt ki és be tudod kapcsolni az egyes régiókat, így eltüntetheted, amelyikre nincs szükséged.

A térkép elérhető innen

Frissítsük együtt!

Ez egy folyamatosan frissített térkép a Magyar Kerékpárosklub üzemeltetésében.

Ha megszűnt vagy új boltot találtál, esetleg megváltozott a nyitvatartás, akkor azt jelezd kommentben a táblázat megfelelő helyén.

Kommentelni a Google Táblázat oldalán, adott mezőt kijelölve tudod a felső ikonsor komment jelzésére kattintva. 

Táblázatos formában:

Az alábbi táblázatban a településeket lapozgatva is megnézheted a listát.

 

Még több bringás térképet keresel?

Itt találod a gyűjteményünket.


Tetszett a cikk? Maradjunk kapcsolatban!

A Kerékpárosklub azért dolgozik, hogy bringa- és emberbarát településeink legyenek. Ez csak a Te támogatásoddal lehetséges.

Hogyan segíthetsz?

Kapcsolódó hírek

15%-kal több kerékpározót mértek Budapesten 2020-ban, decemberben 61%-kal többet, mint egy éve

A BKK öt, nyilvánosan elérhető adatokat mutató kerékpárszámlálóján 15 %-kal nagyobb forgalmat mértek 2020-ban, mint 2019-ben. A 2020-ban összesen mért 2.771.710. kerékpározó rekord azóta, hogy egyszerre öt helyen mérik a biciklis forgalmat. A bicikliutak és sávok aszfaltjába telepített detektorok felett még télen is többen kerékpároztak: a 2019 decemberi biciklis forgalmat már 2020 december közepén túlszárnyalták a budapestiek, a bringás forgalom télen nőtt leginkább 2019-hez képest. A Csepelre vezető Weiss Manfréd úton mérték a legnagyobb éves (26%-os) növekedést, a budai rakparton pedig 2020-ban mértek először 1 milliónál több kerékpározót számoltak. Munkanapokon és munkaszüneti napokon is nőtt a kerékpáros forgalom, ami az otthoni munkavégzés, az oktatási intézmények és vendéglátóhelyek bezárása mellett kiemelkedő.

2021.01.11 |  aron
Így lett kerékpársáv a Nagykörúton és más fontos főútvonalakon

2020 legnagyobb és leghíresebb hazai kerékpárosbarát fejlesztése a nagykörúti kerékpársáv volt. A régóta várt, belvárosi kerületeket összekötő kerékpársávok tesztüzemét a tavaszi koronavírus-járvány elkerüléséhez kapcsolódóan indították el, majd a népszerűségét látva kisebb változtatásokkal ősszel meg is tartották.Cikkünkben összefoglaljuk, hogyan ért be több évtized várakozása, milyen volt a fogadtatása, miken vitáztunk és milyen lehetőséget ad a Nagykörút jövőjének, ezzel Budapestnek ez a kétszer két, olcsón és gyorsan kivitelezett sárga csík. A történet nem csak a Nagykörútra érvényes!

2020.12.29 |  aron
Tervvéleményezés 2021

BudapestFővárosi Önkormányzat:BKKAktív és Mikromobilitási stratégia javaslatokBudapest KözútVIII. kerületDiószegi Sámuel utcaDunakanyarVác - Verőce EV6

2021.01.21 |  aron