Támogasd 1%-oddal a Kerékpárosklubot!

Bam! oklevelek kipostázásra kerültek

Örömmel értesültünk Tőletek, hogy a Bam! oklevelek, a nagy havazás ellenére is célba értek!


Kedves Bam! résztvevők!

Az őszi kampány oklevelei a múlt héten postázásra kerültek. Az okleveleket csoportosan a csapatok, illetve a vállalatok címére, valamint egyéni teljesítőknél a megadott lakcímre küldtük.

Csak azon Bam! résztvevők kapnak oklevelet, akik az őszi kampány időszakában - 2012. szeptember 21. és október 25. között - legalább 8 alkalommal bringáztak munkába és ezt regisztrálták is a közlekedési naplójukban.

Mivel okleveleink névre szólóak, ezért csak azon résztvevőknek tudtuk kinyomtatni, akik adatlapjukon megadták vezeték- és keresztnevüket. Azon, többségében egyéni teljesítők, akik lakcímüket nem töltötték eddig ki, okleveleik postázásra várnak. Az adatok pótlásáról e-mailben kaptak értesítést.

A Bam! kampány résztvevői különböző fokozatú oklevelet kapnak, az eddig teljesített kampányok száma alapján (2008. tavasza óta):

1. Arany bringaember fokozat: összesen 7, 8 vagy 9 teljesített kampány.

2. Ezüst bringaember fokozat: összesen 5 vagy 6 teljesített kampány.

 

 

 

 

 

 

3. Bronz bringaember fokozat: összesen 3 vagy 4 teljesített kampány.

4. Elismerő oklevél (fokozat nélkül): összesen 1 vagy 2 teljesített kampány.

 

 

 


              

 

 

A tavaszi honlapváltás okozta problémák sajnos ezúttal is előjöttek. Előfordulhat, hogy valaki nem a megfeleő fokozatú oklevelet kapta. Ezt a hibát előzetesen próbáltam kiszűrni és javítottam is sok esetben, de a nagy adathalmaz miatt, így is előfordulhat egy-egy hiba.

Akinek az okleveléhez, adatpótláshoz kérdése lenne, írjon a bringazz@kerekparosklub.hu e-mail címre!

Üdvözlettel:

Varga Andrea                                                                                     Bam! projektvezető

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése

kgy1977: korábban már felvetettük mi is ezt a kérdést, idén már nem valószínű, de a következő BAM-ra tervezzük, hogy az oklevelet lehessen pdf-ben kérni.

toreki

Tisztelt Kerékpárosklub!

Megkaptam a 2012. őszi oklevelemet, amit ezúton is köszönök szépen. Az iránt érdeklődnék ha lemondok az oklevélről, nem pusztán a legyártási és postázási költségek megtakarítása miatt, hanem ha úgy vesszük környezetünk védelme érdekében is, azt hol tehetem meg? Nekem tökéletesen megfelel elektronikus formában is.

Köszönöm a választ!

UI: Remélem felvetésemmel nem sértek meg senkit, ha igen, akkor elnézést kérek Tőle.

Én még nem kaptam a 2012. őszi BAM-ról az oklevelet. Akkor jeleztem, mint sokan mások, nekem sem sikerült rendesen vezetni a naptárt, nem az én hibámból. Választ sem kaptam rá. Szweretném tudni az okát.
Köszönettel Gergely Sándorné Szegedről

Tisztelt Kerékpárosklub!
Tavaly ősszel első alkalommal sikeresen teljesítettem az őszi BAM kampányt, de a mai napig nem kaptam meg az ezt igazoló oklevelet. Megfogom még kapni?
Üdvözlettel: SImon DÁniel

Türelmetlen voltam, potyára mérgelődtem. Megkaptam az elmaradt tavaszi oklevelet. KÖSZÖNÖM!

Tisztelt Kerékpárosklub!
Megkaptam a 2012. őszi oklevelemet, köszönöm szépen.
De: Ezen az oldalon, a Facebook-on, e-mail-ban és telefonon is jeleztem, hogy a 2012. tavaszi oklevelem nem érkezett meg. Az elmúlt 9 kampányból ez az egy hiányzik. Pótolható utólag?
Köszönettel: Kóbor Tamás Sopronból

Kedves Branyine!

Köszönjük, hogy megosztottad velünk észrevételed. Leveled továbbküldtem az informatikusnak, utánanézünk a problémának! Üdv, Andrea

En sejtek egy hibat. Annak idejen, a regi rendszerben azt is fel lehetett vinni, ha valaki autoval, tomegkozlekedve vagy gyalog ment, teljesen bringa nelkul. En ezt akkor toltogettem is, jo volt nezni mint naplot.
Most gyanus lett, hogy mitol vagyok arany fokozatu, mikor ket teljes evad teljesen kimaradt terdszalagproblemak miatt, plusz tobbszor is volt hogy 1-2 teljesitessel lemaradtam, es nem is az elso kampanyban csatlakoztam. Most nezem, hogy a naptarban ezek az autos-hevezos napok biciklisnek vannak jelolve, csak 0 km-rel - de valoszinuleg a kampanyteljesitesnel csak azt neztetek az adatbazisban, hogy a naplozott alkalmak szama mennyi.

(Egyuttal kampanyolnek amellett, hogy az uj rendszerben is legyen ez a nembringas jelolesi lehetoseg megvalositva!)

Branyine