Támogasd 1%-oddal a Kerékpárosklubot!

Bam! oklevelek

Elkészültek a Bam! oklevelek (2014. őszi kampány)

 Eldöntheted! Letöltve vagy nyomtatva szeretnéd, vagy mindkettőt?

A Bam! okleveled a honlapra való belépés után a közlekedési napló alatt tudod letölteni 2015. március 31-ig vagy igényelheted nyomtatott formában is 2015. január 5-ig!

Fontos! Nyomtatott oklevelet ezúttal nem küldünk automatikusan, csak annak, aki az alábbiakban leírtak szerint a megjelölt határidőig jelzi igényét.

  • Letöltve szeretnéd az oklevelet? KATT IDE!
  • Nyomtatva szeretnéd? KATT IDE!
  • Nem vagy jogosult oklevélre? KATT IDE!
  • Segítség kell a letöltéshez, nyomtatott oklevél igényléséhez vagy a cím frissítéséhez?  KATT IDE!
  • Ki jogosult oklevélre és mit jelentenek a különböző fokozatú oklevelek? KATT IDE!

 

ÚJ! Elektronikusan letölthető oklevél

 

Reméljük, sokaknak örömet okozunk azzal, hogy a Bam! oklevél ezentúl elektronikusan is letölthető a honlapról.

Az oklevélletöltés a Bam! honlapon történő belépés után közvetlenül a közlekedési napló alatt érhető el.

Az oklevél többször letölthető, de legkésőbb 2015. március 31-ig lesz elérhető a letöltés.

 

Letöltés menete:

1. Belépés után a főoldalon kicsit lejjebb görgetve, közvetlenül a közlekedési napló alatt  KATTINTS  a „LETÖLTÖM” szóra!

2. Kis idő elteltével megjelenik egy ablak, ahol kiválaszthatod, hogy megnyitod a pdf fájlt (oklevelet) vagy elmented a számítógépedre.

3. Ha úgy döntesz, hogy megnyitod a fájlt (oklevelet), akkor egy  újabb ablakban megjelenik névre szóló okleveled a kampányban teljesített adataiddal. Ekkor vagy kinyomtatod vagy a Fájl/Mentés mint… -re kattintva elmentheted számítógépedre.

NYOMTATOTT OKLEVELEKet ezúttal KÜLÖN IGÉNYELNI KELL!

Bam! oklevelet csak annak van módunkban nyomtatott formában postázni, aki a Bam! honlap felületén 2015. január 5. éjfélig jelzi ezt az igényét. FONTOS: az igénylés feltétele, hogy a saját vagy munkahely vagy csapat címe hiánytalanul (név, irányítószám, város, utca, házszám, emelet, ajtó) ki legyen töltve a honlapon!

Az okleveleket a későbbiekben nem áll módunkban pótolni!

Nyomtatott oklevél igénylésének menete:

1. Belépés után a főoldalon kicsit lejjebb görgetve, közvetlenül a közlekedési napló alatt KATTINTS a „Kérek nyomtatott oklevelet is” előtt lévő kis négyzetbe, majd KATTINTS a „MENTÉS” gombra .

2. Ha jól végezted dolgod, a „MENTÉS” gomb mellett megjelenik a „Mentve” szó.

3. Az oklevelek előreláthatólag 2015. január végén kerülnek postázásra az eddig megszokott módon: elsősorban munkahelyi címre postázzuk, másodsorban a csapatcímre, egyéni játékosoknál pedig értelemszerűen a megadott postacímre.

4. Kérjük ellenőrizd a regisztrált címed,  vagy ha még nem tetted meg eddig, töltsd ki mindenképp. Ha segítség kell hozzá IDE KATTINTVA találod az útmutatót.

Sajnos neked nincs okleveled!

Amennyiben ez a mondat jelenik meg a közlekedés napló alatt, az azt jelenti, hogy nem rögzítetted legalább 8 alkalommal közlekedési naplódban vagy mobil applikáció segítségével a 2014. őszi kampányban (2014. szeptember 26. – október 31. között) megtett kilométereidet. Ezért most nem vagy jogosult Bam! oklevélre.

Korábbi kampányok oklevelei

Korábbi kampányok okleveleit nem áll módunkban sem elektronikusan, sem nyomtatott formában pótolni. Köszönjük megértéseteket!

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése

A Bringázz a munkába! kampányhoz idén tavasszal nem kapcsolódik közösségi játék, külön kampány nem lesz, mivel a kampány szervezéséhez szükséges keretszerződés kialakítása a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Magyar Kerékpárosklub között folyamatban van.

http://kerekparosklub.hu/bam/bringazz-minden-nap

A 2015 tavaszi kampányról megfeledkeztetek???

Nincs FB-m....anélkül is lehet élni...
Levelet meg nem találtam, de mindegy. Majd rajzolok egyet, meg a többieknek is ezt javaslom, akik lemaradtak róla (mert érdekes módon nem vagyok az egyetlen aki lemaradt).

A decemberi hírlevélben http://kerekparosklub.hu/hirlevelek/hirlevel-141211 írtunk az oklevélről. Ezen kívül a kampány végén volt cikk is a honlapon és FB-n.

Sajnos erről semmilyen értesítő nem jött...kommunikációs probléma!!!!!
De az ötlet jó, legközelebb küldjenek ki értesítőt (a spam fiókot is néztem) is!!!

Tisztelt BAM!

Sajnálattal vettem tudomásul,hogy a letölthető "Őszi" oklevelem nem szól a nevemre.Valószínű azért,mert nem tudtam,hogy ezt kérni kell.Rendszeresen kerékpárral jártam márciustól október végéig(kampány időszakon kívül is),ezért rosszúl érintett.Vártam a papír alapú oklevelet munkahelyem címére,de nem jött.
Ezen az oldalon csak a "kerékpáros időszakban" vagyok fen, a közlekedési napló miatt.Email-ben kapok leveleket,de erről miért nem?
Üdvözlettel: Picit csalódott bringás

Sziasztok!

Sikerült letölteni, de nem csak a kampány alatt teljesített napokat és kilométereket számolta össze, hanem az összes regisztráltat. Rá tudtok nézni? Köszi! Amúgy az ötlet szuper, támogatom.

Sziasztok, épp lemaradtam az oklevélről, van-e lehetőség még kikérni? Őszintén megmondom nem figyeltem az oldalt és azt hittem a szokásos módon jön majd. Üdv!

Egyszer írtam egy levelet, hogy milyen jó lenne, ha nem papíron kapnánk, hanem elektronikusan. Köszönöm, az így ki nem vágott fák nevében is!

Sikerült megcsinálnom!!!Köszönöm az oklevelet!További jo munkát!

Küldtem levelet.
toreki

Ez a kép nekem is előjön,és ezzel nem tudok mit kezdeni!Segíts ,kérlek!

JULIKA1963: próbáld újra, lehet, hogy átmenetileg hiba volt. Most adminként megpróbáltam letölteni az okleveled és sikerült.

Nem nyitja meg a fájlt!

Szuperek vagytok, hogy megalkottátok a letöltési lehetőséget. Itt virít a gépemen a legújabb ok(os)levelem. Ezer hála érte :)

Üdv: Kata

Nagyon gyorsak voltatok, a letöltés és a pipa még csak teszt üzemben ment néhány embernek, mikor a FB cikk közzé lett téve.

Működik! Köszönjük! :)

Elnézést kérünk mindenkitől, volt egy apró probléma, de már kijavítottuk. Látjátok a "Letöltöm" gombot?

Egy kis türelmet kérünk, nemsokára működni fog!

Nekem sincs

Csatlakozom az előttem szólóhoz. Nekem sincs ilyen

A tájékoztatón mi is látjuk, de az oldalon még hiányzik.... :(

Nekem sincs "Letöltöm" szó.

„LETÖLTÖM” szó még nincs a közlekedési napló alatt.