Tagsági akció 2020 tél

Szervezetünk

Szervezettel kapcsolatos hírek >>

A Magyar Kerékpárosklub (MK) 2002-ben alakult civil szervezet, mely mára már több száz taggal rendelkezik országszerte. Ha nem vagy még tag, lépj be Te is! >>
Tisztségviselőink >>

Az MK fő célja a kerékpározás hazai terjedésének elősegítése, kultúrájának megteremtése. A szervezet fontos szereplője a közéletnek, szakmai segítséget nyújt a vonatkozó kormányzati döntések előkészítésénél, illetve közreműködik a tervek elkészítésében és megvalósításában. Erős lobbyerejével hatékonyan képviseli és hasznos szolgáltatásaival segíti a kerékpárosokat.
Küldetésünk >>
Tevékenységünk >>

A feladatok elvégzésére szakmai csoportok alakulnak, benne szakemberek dolgoznak, részben társadalmi munkában. Területi szervezeteink hasonló módon látják el munkájukat.
Szakmai munkacsoportjaink >>
Területi szervezeteink >>

Az Magyar Kerékpárosklub hatékony működése érdekében 2008 óta különböző szakterületeken fő és mellékállású munkatárásak dolgoznak.
Munkatársaink >>

Folyamatosan résztveszünk nemzetközi és saját forrásokból finanszírozott - a kerékpározással, kerékpáros turisztikával és környezettudatossággal kapcsolatos - projektekben.
Projektjeink >>

A szervezet érdekképviseleti, érdekvédelmi tevékenység mellett széleskörű szolgáltatásokat nyújt a tagság részére. Tagjaink biztosítva vannak, szükség esetén ingyenes jogi segítségben részesülnek, a MÁV vonalain olcsóbban szállíthatják kerékpárjukat, a kártyájuk felmutatásával sok 100 szolgáltatónál részesülnek kedvezményben.
Szolgáltatásaink >>

Munkáját nem csak hazánkban, hanem nemzetközi szinten is elismerik. A Magyar kerékpároskub aktív tagja az Európai Kerékpáros Szövetségnek (ECF).

Az MK legfőbb döntéshozó szerve a közgyűlés. A közgyűlésekkel kapcsolatos bejegyzéseket itt találod.