Facebook Instagram Youtube

A legjobb biciklistáska nyomában, avagy 5 dolog, amit nem tudtál a Bagaboo-ról (x)

A legjobb biciklistáska nyomában, avagy 5 dolog, amit nem tudtál a Bagaboo-ról (x)
2022.12.15
A bringázás elengedhetetlen kelléke egy strapabíró táska és bizony nem vagy egyedül, ha elakadsz a táska-rengetegek útvesztőjében. Ha a tökéletes kerékpártáskát keresed, sok tényezőt kell figyelembe venned.

- Mi a különbség a függönyöm és a wc papír között?
- Nem tudom.
- Szóval te voltál!!!

Na és mi a hasonlóság az amerikai különleges egységek és a Bagaboo között? Az, hogy mindketten ugyanazt az alapanyagot használják a cuccaikhoz. De ne szaladjunk ennyire előre. Ebben a rövid cikkben szeretnék veletek 5 meglepő dolgot megosztani az idén 17-ik születésnapját ünneplő márkáról.

A bringázás elengedhetetlen kelléke egy strapabíró táska és bizony nem vagy egyedül, ha elakadsz a táska-rengetegek útvesztőjében. Ha a tökéletes kerékpártáskát keresed, sok tényezőt kell figyelembe venned. Először is, gondold át, hogyan fogod használni - napi ingázáshoz vagy hosszú távú túrákhoz? Mennyi tárolóhelyre lesz szükséged? Vedd figyelembe azt is, mi történik, ha tekerés közben elkap egy nyári zápor. Honnan tudhatod, hogy tényleg minőségi darabbal van dolgod? Ígérjük, cikkünk végére sokkal könnyebben el fogsz igazodni a tökéletes táska kiválasztásakor.

1. 17 éve a piacon…

Több mint 17 éve készítenek kifejezetten kerékpárosok számára tervezett táskákat. A táskák tervezője maga is kerékpáros, hatalmas kerékpáros futár tapasztalattal. Így első kézből tudja, milyen szempontokat kell figyelembe venni a tökéletes kerékpáros táska megalkotásakor: mekkora űrtartalom szükséges és mekkora súlyt bírjon el; mennyire könnyű a táska tartalmához hozzáférni menet közben; van-e elég zseb, hogy minden cuccod rendszerezett és könnyen megtalálható legyen... A lista folytatható!

2. Magyar termék

Minden egyes táska kézzel készül a Bagaboo budapesti műhelyében, így mindegyik darab egy kicsit egyedi. A táskáknak szigorú minőségi követelményeknek kell megfelelniük, így biztosítva, hogy hozzád is a legminőségibb termék kerüljön.

3. A legjobb minőségű alapanyagok

Ahhoz, hogy egy táska igazán strapabíró legyen a legjobb minőségű alapanyagokat kell megválasztani hozzá. A Bagaboo táskák külső rétege CORDURA® anyag. Ebből készülnek a katonai ruházatok, felszerelések is. UV-álló, nagy kopásállóságú, impregnált anyag. A belső réteg pedig vízálló ponyvából készül. Ezért ne lepődj meg, ha egykét táska-aggastyán jön veled szembe az utcán.

4. Élettartam-garancia

Az egyik legritkább és legmerészebb vállalás egy kézzel készített termékre élettartam garanciát vállalni. Talán ez az, ami a legjobban mutatja a Bagaboo csapat hozzáállását. Ha az elnyűhetetlen táskák bármelyik alkotórésze megrongálódik, egyszerűen csak kicserélik neked, legyen a táskád akár 5 vagy 10 éves, esetleg jövőre hivatalosan is nagykorú. :) Magabiztos, az tuti.

5. Egyedi táskatervező

Egy híres festmény, vagy egy általad rajzolt motívum? A Bagaboo elsősorban az egyedi gyártásról szól. Az egyedi táskatervezőnél magad válogathatod össze a táskád színeit és mintáit is. A kisebb mintákat hímzőgéppel, a nagyobb, egybefüggő felületeket a táska anyagából kivágva alakítják ki. A designt teljesen magadra szabhatod, így a táskáddal is megmutathatod a világnak, hogy ki is vagy te.


Nézz szét a Bagaboo kínálatában és találd meg a hozzád illő kerékpárostáskát!

Kapcsolódó hírek

15%-kal több kerékpározót mértek Budapesten 2020-ban, decemberben 61%-kal többet, mint egy éve

A BKK öt, nyilvánosan elérhető adatokat mutató kerékpárszámlálóján 15 %-kal nagyobb forgalmat mértek 2020-ban, mint 2019-ben. A 2020-ban összesen mért 2.771.710. kerékpározó rekord azóta, hogy egyszerre öt helyen mérik a biciklis forgalmat. A bicikliutak és sávok aszfaltjába telepített detektorok felett még télen is többen kerékpároztak: a 2019 decemberi biciklis forgalmat már 2020 december közepén túlszárnyalták a budapestiek, a bringás forgalom télen nőtt leginkább 2019-hez képest. A Csepelre vezető Weiss Manfréd úton mérték a legnagyobb éves (26%-os) növekedést, a budai rakparton pedig 2020-ban mértek először 1 milliónál több kerékpározót számoltak. Munkanapokon és munkaszüneti napokon is nőtt a kerékpáros forgalom, ami az otthoni munkavégzés, az oktatási intézmények és vendéglátóhelyek bezárása mellett kiemelkedő.

2021.01.11 |  aron
Így lett kerékpársáv a Nagykörúton és más fontos főútvonalakon

2020 legnagyobb és leghíresebb hazai kerékpárosbarát fejlesztése a nagykörúti kerékpársáv volt. A régóta várt, belvárosi kerületeket összekötő kerékpársávok tesztüzemét a tavaszi koronavírus-járvány elkerüléséhez kapcsolódóan indították el, majd a népszerűségét látva kisebb változtatásokkal ősszel meg is tartották. Cikkünkben összefoglaljuk, hogyan ért be több évtized várakozása, milyen volt a fogadtatása, miken vitáztunk és milyen lehetőséget ad a Nagykörút jövőjének, ezzel Budapestnek ez a kétszer két, olcsón és gyorsan kivitelezett sárga csík. A történet nem csak a Nagykörútra érvényes, akkor is érdemes elolvasnod visszaemlékezésünket, ha nem a környéken élsz, mert a tapasztalatok máshol is hasznosak lehetnek.

2020.12.29 |  aron
Itt találod Budapest és környéke kerékpárboltjainak térképét

Térképre tettük Budapest bringaboltjait és szervizeit. Jó böngészést!

2021.02.03 |  aron