Facebook Instagram Youtube

Hírek: hirdetés

Új munkatársát keresi a Kerékpárosklub
Sok, a Kerékpárosklubbal töltött év után Varga Andi munkatársunk elköltözik Budapestről. Ezért a Magyar Kerékpárosklub - a legnagyobb hazai kerékpáros érdekvédelmi civil szervezet - munkatársat keres.
2018.06.19 |  aron
Új bringás túraútvonalak Hódmezővásárhely környékén
Hódmezővásárhely az alföldi közlekedés adta kényelmes kerékpározási lehetőségekkel, 60 kilométernyi bel- és külterületi kerékpárúttal, húsznál is több, bel- és külterületre kidolgozott gyalogos és biciklis útvonallal várja a kezdő és gyakorlott kerékpárosokat.
2016.07.24 |  aron
Mozgásvilág.hu Tesztnap szeptember 24-én
A Mozgásvilág.hu Tesztnapon 30+ márka, 200+ e-bike, országúti és mtb vár téged tesztelésre. A bringák mellett cipőket, napszemüvegeket, táskákat és egyéb kiegészítőket nyúzhattok. Regisztráljatok előre!
2016.09.09 |  aron
Mérnököt keres a Kerékpárosklub!
Kérünk hívjátok fel erre a környezetetekben mozgó bringás szívű mérnökök figyelmét!
2016.09.14 |  aron
Új mérnök munkatársat keresünk a Közlekedési Munkacsoportunk élére!
Eddigi mérnök munkatársunk, Berta máshol folytatja a kerékpáros fejlődésért végzett munkáját. Keressük azt a jelentkezőt, aki szakmai munkájával örömmel, sok ambícióval, proaktívan dolgozna a bringázható Magyarországért. Kérjük, hívjátok fel erre a környezetetekben mozgó bringás szívű mérnökök figyelmét!
2021.03.17 |  aron
Kampányfelelős kollégánkat keressük
Olyan a kerékpározás iránt elkötelezett jelentkezőt várunk aki lelkesen adja hozzá a tudását a Magyar Kerékpárosklub bringás fejlődésért végzett munkájához.
2021.10.13 |  aron