Facebook Instagram Youtube

Az UPC Magyarország Kft. Amszterdamig tekert a BAM!-ban

Az UPC Magyarország Kft. Amszterdamig tekert a BAM!-ban
2012.10.29
Itt olvashatjátok az UPC beszámolóját:A mi kis céges bringás seregünkről annyit érdemes tudni, hogy igen masszív, kitartó fajta. Vannak új cangások és régóta hajtó pajtik is köztünk. A UPC Magyarország Kft. dolgozóinál munkahelyi ártalom a jó telekommunikáció. ;) Így alakult hát, hogy összedugtuk bukóinkat páran, nagyon fanatikusok, hogy az egyre nagyobb számú lelkes bringás közösséget bevonjuk a közelgő Bam! kampányba!

Itt olvashatjátok az UPC beszámolóját:

A mi kis céges bringás seregünkről annyit érdemes tudni, hogy igen masszív, kitartó fajta. Vannak új cangások és régóta hajtó pajtik is köztünk. A UPC Magyarország Kft. dolgozóinál munkahelyi ártalom a jó telekommunikáció. ;) Így alakult hát, hogy összedugtuk bukóinkat páran, nagyon fanatikusok, hogy az egyre nagyobb számú lelkes bringás közösséget bevonjuk a közelgő Bam! kampányba!

Forogtak a fogaskerekek, pörögtek a hajtányok, milyen ötlettel rukkoljunk elő, hogyan csábítsunk másokat is két kerékre és főleg Bamolásra! Az ötletünk remek, vicces és egyben egyszerű is lett és intenzív csapatépítésre buzdított bennünket. A kész tervvel előrukkoltunk hát! 

„Bringázzunk egy virtuális túrán Amszterdamig! Mi a célunk? A négyhetes kampány során közösen annyi kilométert tekerni, amennyivel a bringások paradicsomába, anyavállalatunk európai központjába, Amszterdamba is eljuthatnánk. Pattanj Te is nyeregbe, tekerjünk el együtt Amszterdamig!" 

Félidőben helyzetjelentettünk, hisz a csodás ősznek, a kitartásnak, lelkesedésnek, valamint az egymást naplózásra emlékeztető kiscsoportnak köszönhetően sikerült a kitűzött célt már ekkor elérni! 

A bringázással eddig csak kacérkodó kollégák számára buzdítás gyanánt fotót is készítettünk, kis trükkel, a móka kedvéért! :) Ezt láthatjátok Ti is. Természetesen a lelkesedés megmaradt, így a kampány végére, nemhogy Amsterdamig, de még vissza is értünk virtuális utunkról, hisz összesen 3613 kilométert tekertünk együtt, összefogva, buzgón, mosolyogva. :) Reméljük jövőre azok is indulnak velünk akik idén még nem mertek. A lelkesítő ötleteink tovább bővülnek, de erről egy másik fórumon! :)

 

 

 

Kapcsolódó hírek

15%-kal több kerékpározót mértek Budapesten 2020-ban, decemberben 61%-kal többet, mint egy éve

A BKK öt, nyilvánosan elérhető adatokat mutató kerékpárszámlálóján 15 %-kal nagyobb forgalmat mértek 2020-ban, mint 2019-ben. A 2020-ban összesen mért 2.771.710. kerékpározó rekord azóta, hogy egyszerre öt helyen mérik a biciklis forgalmat. A bicikliutak és sávok aszfaltjába telepített detektorok felett még télen is többen kerékpároztak: a 2019 decemberi biciklis forgalmat már 2020 december közepén túlszárnyalták a budapestiek, a bringás forgalom télen nőtt leginkább 2019-hez képest. A Csepelre vezető Weiss Manfréd úton mérték a legnagyobb éves (26%-os) növekedést, a budai rakparton pedig 2020-ban mértek először 1 milliónál több kerékpározót számoltak. Munkanapokon és munkaszüneti napokon is nőtt a kerékpáros forgalom, ami az otthoni munkavégzés, az oktatási intézmények és vendéglátóhelyek bezárása mellett kiemelkedő.

2021.01.11 |  aron
Így lett kerékpársáv a Nagykörúton és más fontos főútvonalakon

2020 legnagyobb és leghíresebb hazai kerékpárosbarát fejlesztése a nagykörúti kerékpársáv volt. A régóta várt, belvárosi kerületeket összekötő kerékpársávok tesztüzemét a tavaszi koronavírus-járvány elkerüléséhez kapcsolódóan indították el, majd a népszerűségét látva kisebb változtatásokkal ősszel meg is tartották. Cikkünkben összefoglaljuk, hogyan ért be több évtized várakozása, milyen volt a fogadtatása, miken vitáztunk és milyen lehetőséget ad a Nagykörút jövőjének, ezzel Budapestnek ez a kétszer két, olcsón és gyorsan kivitelezett sárga csík. A történet nem csak a Nagykörútra érvényes, akkor is érdemes elolvasnod visszaemlékezésünket, ha nem a környéken élsz, mert a tapasztalatok máshol is hasznosak lehetnek.

2020.12.29 |  aron
Itt találod Budapest és környéke kerékpárboltjainak térképét

Térképre tettük Budapest bringaboltjait és szervizeit. Jó böngészést!

2021.02.03 |  aron