Facebook Instagram Youtube

Bam! állomás

2012.05.29
Cimkék: Tagoknak
Bam! állomás 2012. június 2-án szombatonA Budapest Szíve program "Térfoglaló piknik" keretein belül lehetőséget kaptunk, hogy bemutassuk a Bringázz a munkába! programot, és egyúttal a nyereményeket is átadjuk. A rendezvény egyben lehetőséget nyújt arra, hogy a Bam!-ot szélesebb nyilvánossággal is megismertessük.A rendezvény keretein belül adjuk át a Bam! nyereményeket is, valamint itt jelölheted tekeréseidet az óriás-közlekedési naplóban.

Bam! állomás 2012. június 2-án szombaton

A Budapest Szíve program "Térfoglaló piknik" keretein belül lehetőséget kaptunk, hogy bemutassuk a Bringázz a munkába! programot, és egyúttal a nyereményeket is átadjuk. A rendezvény egyben lehetőséget nyújt arra, hogy a Bam!-ot szélesebb nyilvánossággal is megismertessük.

A rendezvény keretein belül adjuk át a Bam! nyereményeket is, valamint itt jelölheted tekeréseidet az óriás-közlekedési naplóban.

Időpont: 2012. június 2. szombat, 10-20.h; 
Nyereményátadó: 10h50;
Helyszín: Budapest Szíve program "Térfoglaló piknik", Károly körút - Városháza park színpad.

A nyertesek névsorát május 30-án délelőtt tesszük közzé.

Várunk szeretettel a Bam! állomáson!

Kapcsolódó hírek

15%-kal több kerékpározót mértek Budapesten 2020-ban, decemberben 61%-kal többet, mint egy éve

A BKK öt, nyilvánosan elérhető adatokat mutató kerékpárszámlálóján 15 %-kal nagyobb forgalmat mértek 2020-ban, mint 2019-ben. A 2020-ban összesen mért 2.771.710. kerékpározó rekord azóta, hogy egyszerre öt helyen mérik a biciklis forgalmat. A bicikliutak és sávok aszfaltjába telepített detektorok felett még télen is többen kerékpároztak: a 2019 decemberi biciklis forgalmat már 2020 december közepén túlszárnyalták a budapestiek, a bringás forgalom télen nőtt leginkább 2019-hez képest. A Csepelre vezető Weiss Manfréd úton mérték a legnagyobb éves (26%-os) növekedést, a budai rakparton pedig 2020-ban mértek először 1 milliónál több kerékpározót számoltak. Munkanapokon és munkaszüneti napokon is nőtt a kerékpáros forgalom, ami az otthoni munkavégzés, az oktatási intézmények és vendéglátóhelyek bezárása mellett kiemelkedő.

2021.01.11 |  aron
Így lett kerékpársáv a Nagykörúton és más fontos főútvonalakon

2020 legnagyobb és leghíresebb hazai kerékpárosbarát fejlesztése a nagykörúti kerékpársáv volt. A régóta várt, belvárosi kerületeket összekötő kerékpársávok tesztüzemét a tavaszi koronavírus-járvány elkerüléséhez kapcsolódóan indították el, majd a népszerűségét látva kisebb változtatásokkal ősszel meg is tartották. Cikkünkben összefoglaljuk, hogyan ért be több évtized várakozása, milyen volt a fogadtatása, miken vitáztunk és milyen lehetőséget ad a Nagykörút jövőjének, ezzel Budapestnek ez a kétszer két, olcsón és gyorsan kivitelezett sárga csík. A történet nem csak a Nagykörútra érvényes, akkor is érdemes elolvasnod visszaemlékezésünket, ha nem a környéken élsz, mert a tapasztalatok máshol is hasznosak lehetnek.

2020.12.29 |  aron
Itt találod Budapest és környéke kerékpárboltjainak térképét

Térképre tettük Budapest bringaboltjait és szervizeit. Jó böngészést!

2021.02.03 |  aron