Facebook Instagram Youtube

Bam! oklevelek

Bam! oklevelek
2014.12.10
A Bam! okleveled mostantól letöltheted belépés után a honlapról vagy, ha ragaszkodsz hozzá, 2015. január 5-ig igényelheted nyomtatott formában is!

Elkészültek a Bam! oklevelek (2014. őszi kampány)

 Eldöntheted! Letöltve vagy nyomtatva szeretnéd, vagy mindkettőt?

A Bam! okleveled a honlapra való belépés után a közlekedési napló alatt tudod letölteni 2015. március 31-ig vagy igényelheted nyomtatott formában is 2015. január 5-ig!

Fontos! Nyomtatott oklevelet ezúttal nem küldünk automatikusan, csak annak, aki az alábbiakban leírtak szerint a megjelölt határidőig jelzi igényét.

  • Letöltve szeretnéd az oklevelet? KATT IDE!
  • Nyomtatva szeretnéd? KATT IDE!
  • Nem vagy jogosult oklevélre? KATT IDE!
  • Segítség kell a letöltéshez, nyomtatott oklevél igényléséhez vagy a cím frissítéséhez?  KATT IDE!
  • Ki jogosult oklevélre és mit jelentenek a különböző fokozatú oklevelek? KATT IDE!

 

ÚJ! Elektronikusan letölthető oklevél

 

Reméljük, sokaknak örömet okozunk azzal, hogy a Bam! oklevél ezentúl elektronikusan is letölthető a honlapról.

Az oklevélletöltés a Bam! honlapon történő belépés után közvetlenül a közlekedési napló alatt érhető el.

Az oklevél többször letölthető, de legkésőbb 2015. március 31-ig lesz elérhető a letöltés.

 

Letöltés menete:

1. Belépés után a főoldalon kicsit lejjebb görgetve, közvetlenül a közlekedési napló alatt  KATTINTS  a „LETÖLTÖM” szóra!

2. Kis idő elteltével megjelenik egy ablak, ahol kiválaszthatod, hogy megnyitod a pdf fájlt (oklevelet) vagy elmented a számítógépedre.

3. Ha úgy döntesz, hogy megnyitod a fájlt (oklevelet), akkor egy  újabb ablakban megjelenik névre szóló okleveled a kampányban teljesített adataiddal. Ekkor vagy kinyomtatod vagy a Fájl/Mentés mint… -re kattintva elmentheted számítógépedre.

NYOMTATOTT OKLEVELEKet ezúttal KÜLÖN IGÉNYELNI KELL!

Bam! oklevelet csak annak van módunkban nyomtatott formában postázni, aki a Bam! honlap felületén 2015. január 5. éjfélig jelzi ezt az igényét. FONTOS: az igénylés feltétele, hogy a saját vagy munkahely vagy csapat címe hiánytalanul (név, irányítószám, város, utca, házszám, emelet, ajtó) ki legyen töltve a honlapon!

Az okleveleket a későbbiekben nem áll módunkban pótolni!

Nyomtatott oklevél igénylésének menete:

1. Belépés után a főoldalon kicsit lejjebb görgetve, közvetlenül a közlekedési napló alatt KATTINTS a „Kérek nyomtatott oklevelet is” előtt lévő kis négyzetbe, majd KATTINTS a „MENTÉS” gombra .

2. Ha jól végezted dolgod, a „MENTÉS” gomb mellett megjelenik a „Mentve” szó.

3. Az oklevelek előreláthatólag 2015. január végén kerülnek postázásra az eddig megszokott módon: elsősorban munkahelyi címre postázzuk, másodsorban a csapatcímre, egyéni játékosoknál pedig értelemszerűen a megadott postacímre.

4. Kérjük ellenőrizd a regisztrált címed,  vagy ha még nem tetted meg eddig, töltsd ki mindenképp. Ha segítség kell hozzá IDE KATTINTVA találod az útmutatót.

Sajnos neked nincs okleveled!

Amennyiben ez a mondat jelenik meg a közlekedés napló alatt, az azt jelenti, hogy nem rögzítetted legalább 8 alkalommal közlekedési naplódban vagy mobil applikáció segítségével a 2014. őszi kampányban (2014. szeptember 26. – október 31. között) megtett kilométereidet. Ezért most nem vagy jogosult Bam! oklevélre.

Korábbi kampányok oklevelei

Korábbi kampányok okleveleit nem áll módunkban sem elektronikusan, sem nyomtatott formában pótolni. Köszönjük megértéseteket!

Kapcsolódó hírek

15%-kal több kerékpározót mértek Budapesten 2020-ban, decemberben 61%-kal többet, mint egy éve

A BKK öt, nyilvánosan elérhető adatokat mutató kerékpárszámlálóján 15 %-kal nagyobb forgalmat mértek 2020-ban, mint 2019-ben. A 2020-ban összesen mért 2.771.710. kerékpározó rekord azóta, hogy egyszerre öt helyen mérik a biciklis forgalmat. A bicikliutak és sávok aszfaltjába telepített detektorok felett még télen is többen kerékpároztak: a 2019 decemberi biciklis forgalmat már 2020 december közepén túlszárnyalták a budapestiek, a bringás forgalom télen nőtt leginkább 2019-hez képest. A Csepelre vezető Weiss Manfréd úton mérték a legnagyobb éves (26%-os) növekedést, a budai rakparton pedig 2020-ban mértek először 1 milliónál több kerékpározót számoltak. Munkanapokon és munkaszüneti napokon is nőtt a kerékpáros forgalom, ami az otthoni munkavégzés, az oktatási intézmények és vendéglátóhelyek bezárása mellett kiemelkedő.

2021.01.11 |  aron
Így lett kerékpársáv a Nagykörúton és más fontos főútvonalakon

2020 legnagyobb és leghíresebb hazai kerékpárosbarát fejlesztése a nagykörúti kerékpársáv volt. A régóta várt, belvárosi kerületeket összekötő kerékpársávok tesztüzemét a tavaszi koronavírus-járvány elkerüléséhez kapcsolódóan indították el, majd a népszerűségét látva kisebb változtatásokkal ősszel meg is tartották. Cikkünkben összefoglaljuk, hogyan ért be több évtized várakozása, milyen volt a fogadtatása, miken vitáztunk és milyen lehetőséget ad a Nagykörút jövőjének, ezzel Budapestnek ez a kétszer két, olcsón és gyorsan kivitelezett sárga csík. A történet nem csak a Nagykörútra érvényes, akkor is érdemes elolvasnod visszaemlékezésünket, ha nem a környéken élsz, mert a tapasztalatok máshol is hasznosak lehetnek.

2020.12.29 |  aron
Itt találod Budapest és környéke kerékpárboltjainak térképét

Térképre tettük Budapest bringaboltjait és szervizeit. Jó böngészést!

2021.02.03 |  aron